Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Sony PS4:Κυκλοφόρησε η beta έκδοση 4.00 της ενημέρωσης λογισμικού

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ps4.PNG 
Εμφανίσεις:  148 
Μέγεθος:  5,4 KB 
ID: 173643Δελτίο Τύπου:
Η Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) αποκάλυψε τις κύριες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στη beta για την επόμενη ενημέρωση λογισμικού συστήματος 4.00, με κωδικό όνομα SHINGEN, για το PlayStation®4 (PS4™). Ως μέρος της...
δοκιμαστικής περιόδου (beta), οι παίκτες μπορούν να εξατομικεύσουν την εμπειρία PS4™ τους και να απολαύσουν ένα κομψό, νέο και βελτιωμένο περιβάλλον, καθώς και να ανακαλύψουν νέους τρόπους για σύνδεση και κοινή χρήση.

Με αυτή την ενημέρωση, η γενική εμφάνιση και αίσθηση του βασικού περιβάλλοντος χρηστών (UI) του PS4 έχει βελτιωθεί και θα παρουσιάζει νέα background συστήματος, ενημερωμένα εικονίδια συστήματος και αναθεωρημένες αναδυόμενες ειδοποιήσεις (pop up notifications), τα οποία, όλα μαζί, προσφέρουν μια ακόμη πιο εύχρηστη εμπειρία για τον χρήστη.

Οι παίκτες δεν θα πρέπει πλέον να βγαίνουν εντελώς από το παιχνίδι για να αποκτούν πρόσβαση στο Quick Menu και το Share Menu, καθώς και τα δύο πλέον θα λειτουργούν γρηγορότερα και θα καταλαμβάνουν μόνο ένα μέρος της οθόνης, ενώ συνεχίζουν να προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλείς δυνατότητες, συμπεριλαμβάνοντας την προβολή τρόπαιων.

Σχεδιασμένο να είναι όσο το δυνατό πιο φιλικό για τους χρήστες, το Quick Menu τώρα περιλαμβάνει την επιλογή εξατομίκευσης της οθόνης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εμφανίζονται στο μενού τους οι Online Friends, αλλά και να δημιουργούν και να τακτοποιούν τη σειρά των συντομεύσεων για να αποκτούν γρήγορα πρόσβαση στις αγαπημένες τους λειτουργίες, όπως την κοινότητα, τη μετάδοση και πολλά ακόμη.

Το Quick Menu παρουσιάζει πολλά νέα πλεονεκτήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία. Αυτά περιλαμβάνουν την άμεση πρόσβαση στις ρυθμίσεις κοινής χρήσης ήχου κατά τη μετάδοση, την επιλογή εντοπισμού των λεπτομερειών τρόπαιων καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και τη δυνατότητα των παικτών να βλέπουν με ποιους παίζουν τη συγκεκριμένη στιγμή.

Τώρα το Share Menu θα αποθηκεύει αυτόματα το τελευταίο κοινωνικό δίκτυο που χρησιμοποιήθηκε, καθιστώντας τη διαδικασία της κοινής χρήσης ενός στιγμιότυπου ή βίντεο σημαντικά πιο γρήγορη και βελτιωμένη. Οι παίκτες μπορούν τώρα να ανεβάζουν στο Twitter βιντεοκλίπ διάρκειας μέχρι 140 δευτερόλεπτα (προηγουμένως μπορούσαν να ανεβάζουν μέχρι 10 δευτερόλεπτα), καθώς και να μοιράζονται εύκολα στιγμιότυπα απευθείας στον τοίχο της κοινότητας.

Η ενημέρωση επίσης παρέχει στους παίκτες σημαντικά αυξημένες δυνατότητες οργάνωσης Library, καθιστώντας το απλό....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com