Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

Online χιλιάδες παιχνίδια του Amiga


Software Library Amiga AmigaΟι υπολογιστές Amiga ήταν στην εποχή τους πολύ ισχυρά μηχανήματα καθώς κατάφεραν να ξεπεράσουν στην απόδοση τους υπολογιστές της IMB.
Μέχρι και σήμερα όσοι ήθελαν να παίξουν παιχνίδια του Αmiga, έπρεπε να χρησιμοποιούν emulators αλλά και τα λεγόμενα Kickstarter Roms.....

Το Amiga Software Library project όμως, του Internet Archive σας φέρνει τα παιχνίδια του Amiga κατ ‘ευθείαν στο web browser σας.
Δεν θα χρειαστείτε emulators, ρυθμίσεις, Roms ή δίσκους Amiga. Τα πάντα είναι δυνατά μόνο ένα κλικ.
Το Αmiga project λειτουργεί παρόμοια με τα άλλα projects που φιλοξενεί το Archive.org στην ιστοσελίδα του.Αυτή τη στιγμή το Internet Archive, μπορεί να σας παρέχει δωρεάν και με ένα κλικ, πρόσβαση σε 10.355 τίτλους παιχνιδιών και demos του Αmiga.
Για να παίξετε ένα παιχνίδι απλά κάντε κλικ στον τίτλο του. Θα ανοίξει η διεπαφή εξομοίωσης με ένα μεγάλο κουμπί αναπαραγωγής στη μέση. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και περιμένετε μέχρι να αρχίσει ο εξομοιωτής του Internet Archive.
Παίξτε δωρεάν στον browser σας με τα παιγνίδια που συγκέντρωσε για σας το Archive.org:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr