Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Επιστήμονες εφηύραν ένα κινητό που αυτοδημιουργείται


 https-%2F%2Fblueprint-api-production.s3.amazonaws-κινητό κινητόΗ ιδέα πίσω από το έργο, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από την Fast Company και είναι εκπληκτικά απλή. Κάθε κινητό είναι κατασκευασμένο από τρία κομμάτια. Έξι από αυτά τοποθετούνται μέσα σε έναν ανατροπέα ο οποίος περιστρέφει τα κομμάτια αρκετά γρήγορα έτσι ώστε να μπορέσουν να κολλήσουν μεταξύ τους (μέσω μαγνητών) δημιουργώντας ένα κινητό τηλέφωνο, αλλά όχι αρκετά γρήγορα ώστε να σπάσουν ή να πάθουν ζημιά τα κομμάτια αυτά.
Το MIT έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο το ......
οποίο δείχνει τη διαδικασία. Ο συνολικός χρόνος συναρμολόγησης μπορεί να κυμαίνεται από μερικά λεπτά έως και λιγότερο από ένα λεπτό, σύμφωνα με την έκθεση.
Το έργο αυτό εξακολουθεί ακόμα να είναι ένα πείραμα, αλλά ο Skylar Tibbits του MIT, που εργάστηκε πάνω στο πρωτότυπο, λέει η έννοια ανοίγει μια νέα σφαίρα στις δυνατότητες σχεδιασμού, ιδιαίτερα με δεδομένη την τάση των modular smartphones που περιλαμβάνουν διάφορα τμήματα.
«Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο είναι προκαθορισμένο, και χρησιμοποιούμε αυτή τη....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr