Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Xάκαρε το «Pokémon GO» για να βρει ένα σπάνιο Pokémon


 Pokémon-go-smartphone-aplicacion pokémonΑυτός ο τύπος, χάκαρε τον κώδικα του Pokémon Go για να βρει το πιο σπάνιο Pokemon που υποτίθεται δεν πρέπει να είναι στο παιχνίδι ακόμα!Εάν είστε ένας παίκτης Pokémon Go, ίσως γνωρίζετε τα πάντα για το Mewtwo. Ο Mewtwo τυγχάνει να είναι ένα σπάνιο Pokemon που η Niantic και η Nintendo δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει στο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Αλλά ο Mewtwo υπάρχει στον κώδικα του παιχνιδιού, οπότε αυτό που έκανε ο YouTuber, FrozenAquaCat ήταν να χακάρει τον.... κώδικα του Pokémon Go και να δει το σπάνιο Pokemon Mewtwo.Ο FrozenAquaCat τροποποίησε, επίσης, τον κώδικα του Pokémon Go για να κάνει το πιο κοινό Pokemon που ονομάζεται Rattata να γίνει κάτι αρκετά σπάνιο, όπως το Ditto.Σε δύο διαφορετικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο, ο FrozenAquaCat παρουσιάζει τις ικανότητές του στο hacking στον κώδικα του Pokémon Go.
Το έχει επιτύχει αυτό με το να παίζει το παιχνίδι σε έναν υπολογιστή αντί για ένα smartphone, πλαστοποιώντας τη θέση GPS του για να κάνει το παιχνίδι να νομίζει ότι περπατάει. Αν σκοπεύετε να αντιγράψετε τον FrozenAquaCat, θα βρείτε πολλές οδηγίες hacking, αλλά να θυμάστε ότι θα αποκλειστείτε από το παιχνίδι μόνιμα.
Το Business Insider σημειώνει ένα περίεργο σημείο στο βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον FrozenAquaCat. Κάθε Pokémon έχει έναν αριθμό αναγνώρισης που συνδέεται με αυτό: ο Ditto είναι το # 132, ο Pikachu είναι # 025, και ο Zapdos είναι το # 145.
Στο βίντεο ωστόσο ο FrozenAquaCat εισάγει τον κωδικό «143», ο.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr