Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Η επέτειος των Windows 10 Update θα είναι διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου

Windows 10 Update Windows 10 UpdateΗ επέτειος των Windows 10 Update, γνωστή και ως το πρώτο κύμα της Redstone, ή Redstone 1, θα είναι διαθέσιμη στις 2 Αυγούστου για τους υπολογιστές και τις φορητές συσκευές, αλλά υπάρχει ένα σημαντικό πράγμα που θα πρέπει να έχετε κατά νου πριν αποθηκεύσετε αυτή την ημερομηνίας.
Η εγκατάσταση των Windows 10 Update θα γίνει σε στάδια, έτσι δεν θα λάβουν όλοι το τελικό build στις 2 Αυγούστου.

Η Dona Sarkar, ο επικεφαλής του προγράμματος των...
Windows Insider, εξήγησε στην τελευταία έκδοση των Windows Weekly ότι η Microsoft περιμένει ότι ορισμένοι χρήστες θα είναι απογοητευμένοι που δεν θα έχουν την ενημέρωση στην επέτειο στις 2 Αυγούστου, αλλά όλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα σταδιακά σε ολόκληρο τον κόσμο.
Η Dona συνέχισε λέγοντας:
“Πρόκειται να πάρει κάποιο χρόνο. Θα ξεκινήσουμε με τα PC και τα τηλέφωνα και πρόκειται να είναι μια παγκόσμια εξάπλωση. Θα πάρει χρόνο. Και όλοι πρόκειται να φρικάρουν και να αναρωτιούνται “πού είναι ενημέρωση μου ?,” “είναι ώρα ακόμα;” και “δεν ήρθε.”
Το Insiders θα είναι το πρώτο που θα λάβει το Windows 10 Update, αλλά προς το παρόν, η Microsoft δεν έχει αναφέρει τίποτα για την τελική έκδοση του build ή την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει. Αυτό που γνωρίζουμε, ωστόσο, είναι ότι είμαστε στο τελικό στάδιο ανάπτυξης της επετειακής ενημέρωσης.
Χωρίς αμφιβολία, θα υπάρχουν αρκετοί χρήστες που θα είναι....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr