Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Η Amazon ένα βήμα πιο κοντά στην παράδοση παραγγελιών με drone

Βρετανία: Η Amazon ένα βήμα πιο κοντά στην παράδοση παραγγελιών με droneΗ εταιρεία Amazon.com είπε χθες ότι έχει συνάψει εταιρική συμφωνία με την κυβέρνηση της Βρετανίας για να επισπευσθεί η διαδικασία που θα επιτρέψει τη χρήση μικρών μη-επανδρωμένων εναέριων σκαφών στην παράδοση των παραγγελιών της.
Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία πωλήσεων στον κόσμο, η οποία έχει δρομολογήσει τη χρήση των σκαφών για παραγγελίες μέχρι το 2017, μια διακυβερνητική ομάδα που ...
υποστηρίζεται από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Βρετανίας τής έχει παραχωρήσει τις αναγκαίες άδειες για να διερευνήσει τη διαδικασία.
Πέρσι η Amazon δημοσιοποίησε ένα βίντεο που εξηγούσε πώς ένα μη-επανδρωμένο εναέριο σκάφος μπορεί να παραδώσει πακέτα. Την περιγραφή την έκανε ο Τζέρεμι Κλάρκσον, πρώην παρουσιαστής της δημοφιλούς βρετανικής τηλεοπτικής σειράς για αυτοκίνητα, Top Gear.
Η ΥΠΑ των Ηνωμένων Πολιτειών είπε τον Ιούνιο ότι η χρήση των μικρών αυτών σκαφών για παραδόσεις θα απαιτήσει ξεχωριστούς κανονισμούς από ό,τι απαιτεί η πιό γενική χρήση των.
Επίσης τον περασμένο μήνα, η αλυσίδα....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr