Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Εύκολα & γρήγορα Virtual Desktops στα Windows 10

Δημιουργήστε εύκολα & γρήγορα Virtual Desktops στα Windows 10! Δείτε πως! virtualTα Virtual Desktops δεν είναι κάτι νέο για τους Linux και Mac χρήστες, και η αλήθεια είναι πως όλοι τους λατρεύουν  αυτή την δυνατότητα! Ωστόσο, ακόμα και η Microsoft προσέφερε το Virtual Desktop Manger ως κομμάτι των  Windows XP PowerToys και στην συνέχεια κυκλοφόρησε το Sysinternals Desktops add-on που προσέφερε την ίδια λειτουργία.
Κατανοώντας την ολοένα αυξανόμενη δημοτικότητα των Virtual Desktops, η Microsoft τελικά εισήγαγε την....
υπηρεσία αυτή στα νέα  Windows 10.

Στο σημερινό μας άρθρο θα ασχοληθούμε με το πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα Virtual Desktop στα  Windows 10:

Η δημιουργία και η χρήση ενός Virtual Desktop στα Windows 10 είναι πραγματικά πολύ απλό! Στην δεξιά μεριά του desktop search bar, θα δείτε το Task View button. Κάνοντας κλικ σε αυτό, θα μπορέσετε να δείτε όλα τα ανοιχτά προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή σας.

Aφού κάνετε κλικ στο Task View button, θα δείτε ένα μεγάλο Plus symbol στην δεξιά πλευρά με την αναφορά New Desktop. Εάν κάνετε κλικ σε αυτό, θα δημιουργηθεί ένα νέο desktop. Αυτό το εικονικό Desktop στα Windows 10 θα είναι πανομοιότυπο με το κανονικό, αλλά δεν θα έχει apps ανοιχτά να τρέχουν σε αυτό.
virtual-box-windows-10 virtual

Πως μπορώ να στείλω ένα ήδη ανοιχτό App στο άλλο Desktop?

Στο νέο νirtual Desktop, μπορείτε να ανοίξετε ένα εντελώς διαφορετικό set προγραμμάτων και να τα οργανώσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είναι δυνατό να μεταφέρετε ανοιχτά παράθυρα από το ένα desktop στο άλλο. Απλά κάνετε κλικ στο Task View button, και σύρετε το παράθυρο στο νέο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr