Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μεταφράσετε άμεσα οτιδήποτε με την κάμερα του smartphone σας


 
iPhone-5s-ad-Powerful-Word-Lens-app-min-smartphone smartphone
Φανταστείτε ότι είστε σε μια ξένη χώρα και βλέπετε μια πινακίδα σε μια γλώσσα που δεν είστε σε θέση να διαβάσετε ή να καταλάβετε. Τώρα έχετε τη λύση στο χέρι σας με ένα νέο App για smartphone που μεταφράζει οτιδήποτε στη γλώσσα σας.Αρχικά, η Quest Digital εισήγαγε την εφαρμογή ως Word Lens, ένα έργο επαυξημένης πραγματικότητας (AR) που ήταν δωρεάν για δοκιμή. Ωστόσο, ήταν απαραίτητη η αγορά πακέτων γλωσσών των $5. Αργότερα, η Google εξαγόρασε το Word Lens και τώρα η τεχνολογία αποτελεί μέρος της εφαρμογής Google Translate για iPhone, Android και το Google Glass, η οποία είναι απολύτως δωρεάν.Πως λειτουργεί.....
Ανοίξτε την εφαρμογή στο smartphone σας και επιλέξτε τις γλώσσες στις οποίες θέλετε να γίνει η μετάφραση, και στη συνέχεια απλά στρέψτε την κάμερα σε οποιαδήποτε δακτυλογραφημένο κείμενο για να δείτε τη μετάφραση. Παρόλο που η άμεση μετάφραση είναι λίγο υπερβολικός χαρακτηρισμός, η εφαρμογή επεξεργάζεται την αλλαγή τόσο γρήγορα που μπορεί κάλλιστα να ισχύει. Εκτός από πινακίδες, αλλάζει ακόμη και έγγραφα ακριβώς μπροστά στα μάτια σας, καθιστώντας απλό να καταλάβετε τον κόσμο γύρω σας, ακόμα και όταν δεν είστε σε θέση να μιλήσετε τη γλώσσα.
Ξεκινήστε το app στο smartphone σας και ενεργοποιείστε το εικονίδιο της κάμερας. Επιλέγετε τις γλώσσες που θέλετε να γίνει η μετάφραση. Θα εμφανιστεί μια οθόνη όταν πατήσετε την κάμερα και θα σας δείξει τι βλέπει η φωτογραφική μηχανή σας. Στρέψτε τη σε ένα κείμενο και παρακολουθήστε την αλλαγή ακριβώς μπροστά σας. Στη συνέχεια, πατήστε το κόκκινο κουμπί της κάμερας για να τραβήξετε μια φωτογραφία, αν θέλετε να αποθηκεύσετε μια συγκεκριμένη εικόνα. Αυτό ήταν.
Επίσης, δεν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet για να θέσετε την εφαρμογή σε λειτουργία.
Ωστόσο η εφαρμογή δεν είναι άψογη. Ενώ η Google έχει επιλύσει το σοβαρότερο πρόβλημα της αρχικής εφαρμογής -το κόστος- εξακολουθεί να πάσχει από το ίδιο πρόβλημα που έχουν όλες οι εφαρμογές μετάφρασης: είναι σπάνια 100% ακριβείς.
Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να πάρετε μια γενική κατανόηση του τι.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr