Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΟΤΕ :Επενδύσεις με τελικό στόχο οι οπτικές ίνες να φτάσουν στα σπίτια των καταναλωτών

OTEΔελτίο Τύπου:

- Επενδύσεις με τελικό στόχο οι οπτικές ίνες να φτάσουν στα σπίτια των καταναλωτών
- Οι επενδύσεις του Ομίλου ΟΤΕ, το 60% της αγοράς τηλεπικοινωνιών
- Υπηρεσίες και δίκτυα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών
- Διανομή μερίσματος αυξημένου κατά 25%
Αθήνα, 23 Ιουνίου 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μαρούσι η .....64η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων του ΟΤΕ, με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 75,9% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης, συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης τα οποία εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία. Ακόμη εγκρίθηκε και η διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή, ημερομηνία αποκοπής του οποίου θα είναι η Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016. Η ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος θα είναι η Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.

Απευθυνόμενος στους μετόχους, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ έκανε έναν απολογισμό για το επιτυχημένο 2015, το οποίο χαρακτήρισε «μια φυσιολογική χρόνια για τον όμιλο σε ένα αφύσικο περιβάλλον». Ο επικεφαλής του ΟΤΕ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις επενδύσεις του Ομίλου για την εξέλιξη δικτύων νέας γενιάς και τεχνολογικών υποδομών: «Επενδύουμε εντατικά για να επεκτείνουμε την κάλυψη των δικτύων μας και να αυξήσουμε τις ταχύτητες internet, τόσο στη σταθερή όσο και την κινητή. Μας αναλογεί το 60% των συνολικών επενδύσεων της αγοράς τηλεπικοινωνιών. Δε σταματήσαμε καθόλου, ούτε και μέσα στην κρίση. Μόνο την περασμένη πενταετία, οι επενδύσεις μας στη χώρα ξεπέρασαν τα €2 δισ. Για την επόμενη τετραετία, υλοποιούμε επενδύσεις ύψους €1,3 δισ. δημιουργώντας τα δίκτυα του μέλλοντος και καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών» ανέφερε, σχολιάζοντας: «Έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια, πολλά μεγαλεπήβολα σχέδια για επενδύσεις σε δίκτυα Νέας Γενιάς. Εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι ο μόνος που πραγματοποιεί σημαντικές επενδύσεις είναι ο Όμιλος ΟΤΕ».

Αναφερόμενος στο όραμα του Ομίλου ΟΤΕ ως προς την ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς ο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com