Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Νέο προφυλακτικό δεν σχίζεται ούτε με βελόνα


Z-zGdDDu-προφυλακτικό προφυλακτικόΣτηριζόμαστε σε προϊόντα τεχνολογίας καθημερινά και αναμένουμε τη συνεχή τους αναβάθμιση. Χωρίς βελτίωση στην αποτελεσματικότητα και την εμπειρία του χρήστη, οι τεχνολογικές καινοτομίες γίνονται γρήγορα ξεπερασμένες. Φανταστείτε η Apple να μην έκανε για ένα χρόνο αναβάθμιση iOS ή iPhone.Ωστόσο, σχεδόν ένας αιώνας έχει περάσει χωρίς αναβάθμιση στην τεχνολογία ενός προϊόντος που είναι ίσως το πιο κοντινό στο σώμα μας: το προφυλακτικό. Αυτή η απαρχαιωμένη τάση έληξε αυτή την εβδομάδα, με το νέο δομικά ανασχεδιασμένο προφυλακτικό, LELO Hex.
Ξεκίνησε από τη LELO, μια σουηδική εταιρεία και αντιπροσωπεύει μια από τις πρώτες σημαντικές προόδους στην τεχνολογία των συγκεκριμένων προϊόντων τα τελευταία....
70 χρόνια. Οι μηχανικοί της LELO πέρασαν επτά χρόνια στην ανάπτυξη των νέων προφυλακτικών τους, που τους οδήγησε σε μία κρίσιμη ανακάλυψη: δεν χρειάζονται νέα υλικά, αλλά μια αναβαθμισμένη δομή.
Γιατί εξάγωνα;
Αποδεικνύεται ότι αυτό το εξάπλευρο σχήμα είναι από τα πιο ανθεκτικά υπό πίεση και διέρρευση, όπως φαίνεται και στη φύση.
«Υπάρχει λόγος για τον οποίο οι κηρήθρες έχουν αυτό το σχήμα. Είναι επειδή τα εξάγωνα είναι ισχυρά, συμμετρικά και τέλεια» εξήγησε ο Filip Sedec υδριτής του LELO hEX. «Είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα σχήματα της φύσης για οτιδήποτε χρειάζεται να είναι ταυτόχρονα ελαφρύ και εξαιρετικά ισχυρό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δομή του γραφενίου – του λεπτότερου, ισχυρότερου υλικού που γνωρίζουμε σήμερα είναι εξαγωνική.»
Σε αντίθεση με τα άλλα προφυλακτικά, τα HEX διαθέτουν ένα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr