Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook

Την περασμένη Πέμπτη, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι πλέον υποστηρίζει το “ανέβασμα” φωτογραφιών 360 μοιρών. Πολύ σύντομα μάλιστα, θα είναι εφικτή και η κοινοποίηση τέτοιου πανοραμικού υλικού σε άλλους χρήστες.
Για να δοκιμάσετε τη νέα λειτουργία του Facebook, πρώτα θα πρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία 360 μοιρών, χρησιμοποιώντας κάποια κατάλληλη φωτογραφική μηχανή, ή app για το....
κινητό σας. Στη συνέχεια δημοσιεύστε την εικόνα στο Facebook, όπως ακριβώς θα κάνατε και με κάθε άλλη συμβατική φωτογραφία.
Μπορείτε να ξεχωρίστε τις πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών στο Facebook εύκολα, αφού στην δεξιά πλευρά τους εμφανίζεται το εικονίδιο μιας μικρής πυξίδας. Φυσικά, είναι δυνατόν να τις ανοίξετε τόσο από τον υπολογιστή, όσο και από τις φορητές σας συσκευές. Μάλιστα, οι τυχεροί κάτοχοι του συστήματος Gear VR της Samsung, μπορούν να απολαύσουν τέτοιες φωτογραφίες και σε εικονική πραγματικότητα .
Τώρα οι φίλοι σας μπορούν να ζήσουν τις.....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com