Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

USB φορτιστής καταγράφει ό,τι πληκτρολογείτε

Ψεύτικος USB φορτιστής καταγράφει ό,τι πληκτρολογείτε! USBΤο FBI έχει εκδώσει μια προειδοποίηση για τον ιδιωτικό τομέα για να έχει το νου του για ένα κρυφό keylogger με βάση το Arduino που είναι κρυμμένο μέσα σε έναν ψεύτικο φορτιστή USB. Ονομάζεται KeySweeper, και αυτή η μικροσκοπική συσκευή λειτουργεί ως ένα απομακρυσμένο keylogger που στέλνει πίσω τα κρυπτογραφημένα δεδομένα στον εισβολέα, εκθέτοντας ευαίσθητες πληροφορίες και κωδικούς πρόσβασης.
Πριν από 15 μήνες, ο Samy Kamkar, ένας white hat hacker, αποκάλυψε μια proof-of-concept πλατφόρμα....
επίθεσης που ονομάζεται KeySweeper. Ήταν μια κρυφή συσκευή hacking με βάση το Arduino που έμοιαζε με έναν USB φορτιστή τοίχου.
Το KeySweeper σιωπηλά κατέγραφε και αποκρυπτογραφούσε κάθε πάτημα πλήκτρου από ένα ασύρματο πληκτρολόγιο της Microsoft που βρισκόταν γύρω του. Οι πληκτρολογήσεις, τις οποίες κατέγραφε, ήταν logged online και προειδοποιήσεις αποστέλλονταν όταν το άτομο πληκτρολογούσε κάποιες συγκεκριμένες λέξεις ή διευθύνσεις URL. Επιπλέον, εάν πραγματοποιούσε αποσύνδεση από το δίκτυο, συνέχισε να εργάζεται με τη βοήθεια της εσωτερικής μπαταρίας του.
Τα πληκτρολόγια της Microsoft χρησιμοποιούν 2.4GHz ασύρματο πρωτόκολλο και ο Samy εκμεταλλεύτηκε το ίδιο ιδιόκτητο πρωτόκολλο.
Ο Samay Kamkar έκανε open sourced τις λεπτομέρειες αυτής της συσκευής hacking της οποίας η κατασκευή κοστίζει μόλις $10-80. Αυτά είναι τα συστατικά που απαιτούνται για να φτιάξει κανείς μια KeySweeper συσκευή:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr