Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Kάθε YouTube video είναι VR video στο iPhone!

YouTube YouTube 

Εδώ και λίγο καιρό, οι χρήστες Android έχουν τη δυνατότητα να δουν όλο τον κατάλογο video του YouTube μέσω του Google Cardboard. Τώρα η τελευταία ενημέρωση του iOS app της Google φέρνει την ίδια δυνατότητα και στους χρήστες της Apple!

Πριν περιοριζόταν σε κάποια επιλεγμένα videos 360 μοιρών, τώρα όμως η Google επιτρέπει την λειτουργία του Cardboard για καθένα από τα εκατομμύρια videos του....
YouTube στους χρήστες iPhone.
Για να ενεργοποιήσεις την λειτουργία Cardboard που χωρίζει την οθόνη σε 2 μέρη για προβολή με το Google Cardboard headset, πατήστε στην οθόνη με το που ξεκινήσει το video σε οριζόντιο προσανατολισμό. Πατήστε στις 3 κουκκίδες πάνω δεξιά και πατήστε στο λογότυπο του Cardboard που θα εμφανιστεί.
Ενεργοποιώντας την λειτουργία του Cardboard, οι χειρισμοί για το video θα είναι μέσα στην προβολή σας. Για να σταματήσετε ή να κάνετε skip ένα video αγγίξτε την οθόνη και μετακινήστε το κινητό σας για να στοχεύσετε τα κουμπιά καθώς βλέπετε μέσα από το headset.
cardboard-roundup-hero-650-80 YouTube
Εάν θέλετε να αλλάξετε videos πρέπει για λίγο να βγείτε από αυτή την καθηλωτική εμπειρία και να βάλετε στην ουρά ένα άλλο video.
Σύμφωνα με φήμες, το Android VR θα παρουσιαστεί στο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr