Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Ο προγραμματισμός υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία της Ιαπωνίας



Ο προγραμματισμός έγινε υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία της Ιαπωνίας! προγραμματισμόςΟ προγραμματισμός έγινε υποχρεωτικό μάθημα στα σχολεία της Ιαπωνίας!
 Ξεκινώντας το  2020, ο προγραμματισμός θα αποτελεί πλέον υποχρεωτικό μάθημα στα δημοτικά σχολεία της Ιαπωνίας. Τα επόμενα δύο χρόνια θα εισαχθεί στο υποχρεωτικό πρόγραμμα σπουδών και των γυμνασίων το 2021 και των λυκείων το 2022.
H Iαπωνία σχεδιάζει να εισάγει τον προγραμματισμό στο πρόγραμμα σπουδών των σχολείων με σκοπό να προτετοιμάσουν τα παιδιά για μεγαλύτερες προκλήσεις.....

Στις πόλεις της Ιαπωνάς όπως οι Takeo, Koha, και Ibaraki Prefecture, έχουν ήδη “ξεφυτρώσει” πρόσθετα μαθήματα προγραμματισμού για να βοηθήσουν τα σχολεία. Το Japan News αναφέρει πως εθελοντές και επιχειρήσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά στην αποστολή αυτή.
Για να αποφασίσει το αναλυτικό πρόγραμμα των τάξεων προγραμματισμού που θα εισαχθούν στα σχολεία, το υπουργείο εκπαίδευσης δημιούργησε ένα  panel.
Μια παρόμοια τάση έχει επίσης παρατηρηθεί και στην Κίνα, όπου....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr