Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Πλήρης δικτύωση των σχολείων με οπτικές ίνες σύμφωνα με δήλωση του Υπουργού Παιδείας

HELLAS Την παρακάτω απάντηση έδωσε ο Υπουργός Παιδείας σε σχετική ερώτηση στην Βουλή, σχετικά με την ψηφιακή ανάπτυξη των σχολείων.
Αρκετά είναι τα σχολεία που είναι συνδεδεμένα με οπτικές ίνες. Ήδη υπάρχουν περί τα 900 σχολεία συνδεδεμένα με οπτικές ίνες σε περίπου 45 πόλεις που διαθέτουν δημοτικό δίκτυο οπτικών ινών, πλην Αττικής και Θεσσαλονίκης. Ταυτόχρονα, οι υπηρεσίες του ΥΠΠΕΘ επεξεργάζονται σχέδια για την πλήρη δικτύωση των σχολείων με οπτικές ίνες, με παράλληλη αναβάθμιση των εσωτερικών δικτύων τους.
Όπως αναφέρει ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και ....
Θρησκευμάτων, Νίκος Φίλης σε γραπτή του απάντηση στη Βουλή, το Υπουργείο , με σκοπό τη βελτίωση του δημόσιου σχολείου, υλοποιεί, σταδιακά, την αναβάθμιση των ψηφιακών υποδομών των σχολείων της Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης.
Ηδη υλοποιείται πιλοτικό πρόγραμμα αναβάθμισης που αφορά συγκεκριμένες παρεμβάσεις στις υποδομές ΤΠΕ των σχολείων και θα συνεχιστεί σύντομα με την αναβάθμιση των υποδομών σε όλα τα σχολεία της χώρας. Η....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com