Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Facebook: λογαριασμοί χωρίς κωδικούς πρόσβασης

Account Kit Account KitΣτο σημερινό συνέδριο προγραμματιστών του Facebook F8, η εταιρεία παρουσίασε το Account Kit, ένα νέο καθολικό σύστημα σύνδεσης που μπορεί να λειτουργήσει μέσω μιας τηλεφωνικής συσκευής χωρίς κωδικούς πρόσβασης.
Το νέο Account Kit του Facebook θα αφήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν προϊόντα, όπου οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν μόνο με τον αριθμό του τηλεφώνου τους, χωρίς να απαιτούνται κωδικοί πρόσβασης, και να χρειάζεται να....
γράψει ο developer τον κώδικα που διαχειρίζεται όλες τις καταχωρίσεις και τις ακολουθίες της εργασίες σύνδεσης.
Όλα αυτά θα γίνονται μέσω ενός ειδικού SDK, το οποίο οι προγραμματιστές θα πρέπει να ενσωματώσουν στις υπηρεσίες τους (σε ιστοσελίδες ή εφαρμογές).
Οι χρήστες θα μπορούν συνδεθούν γράφοντας απλώς τον αριθμό του τηλεφώνου τους σε μια σελίδα ή κάποια εφαρμογή που χρησιμοποιεί το Account Kit, για να λάβουν ένα SMS, με τον κωδικό πρόσβασης. Έτσι ο χρήστης δημιουργεί τον λογαριασμό του χωρίς να χρειάζεται να δώσει κωδικό πρόσβασης που θα πρέπει να θυμάται.
Το Facebook ισχυρίζεται ότι θα υποστηρίζει την σύνδεση με SMS σε πάνω από....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr