Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Eφαρμογή συμβουλεύει τα ζευγάρια ποια είναι η κατάλληλη μέρα να «συλλάβουν» παιδί

Η εφαρμογή που συμβουλεύει τα ζευγάρια ποια είναι η κατάλληλη μέρα να «συλλάβουν» παιδίΜια καινοτόμα εφαρμογή υπόσχεται να βοηθήσει τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν παιδί συμβουλεύοντάς τα για το ποιες είναι οι ιδανικές μέρες για τη σύλληψη.
Η εφαρμογή που μπορεί να «κατεβάσει» ο καθένας στο κινητό του λέγεται Natural Cycles και δείχνει στους χρήστες πότε η γυναίκα είναι πιο γόνιμη μέσα στο μήνα, ενώ επίσης αποκαλύπτει τις ημέρες που είναι πιο δύσκολο να μείνει έγκυος. Για να παρέχει πιο ακριβή αποτελέσματα, η εφαρμογή ζητά και καταχωρεί διάφορες λεπτομέρειες, όπως τις ημέρες του ...
κύκλου μια γυναίκα, την καθημερινή θερμοκρασία, αλλά και διάφορα άλλα στοιχεία.
Μια κλινική δοκιμή στη Σουηδία εξετάζει μάλιστα πόσο ακριβής είναι η εφαρμογή σε ένα δείγμα 4.000 γυναικών, ηλικίας μεταξύ 20 και 35 ετών. Έγιναν επίσης και έρευνες βασισμένες σε 100 άτομα, για να δουν κατά πόσο η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από γυναίκες που δεν θέλουν να έχουν μια εγκυμοσύνη και ελέγχουν τις ημέρες που είναι περισσότερο ή λιγότερο γόνιμες.
Η φυσικός και δημιουργός της εφαρμογής, δρ Elina Berglund, δήλωσε σχετικά με το Natural Cycles: «Η τεχνολογία της κινητής τηλεφωνίας είναι η νέα τάση για την υγειονομική περίθαλψη» και πρόσθεσε ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί δεδομένα, επιτρέποντας έτσι στις γυναίκες να εκπαιδευτούν και να πάρουν τον έλεγχο της γονιμότητας στα χέρια τους γνωρίζοντας ποιες μέρες είναι οι πιο κατάλληλες για να μείνουν έγκυες ή όχι, αν δεν το επιθυμούν. Αναφέρει μάλιστα ότι πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό κι ένα εργαλείο που έχει στα χέρια της η γυναίκα ανά πάσα στιγμή.
«Κατεβάζοντας» κανείς την εφαρμογή στο κινητό του και....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr