Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Dropbox:Tέλος υποστήριξης για τα Windows XP

Dropbox dropboxΜετά την Google, η οποία επισήμως εγκατέλειψε τα Windows XP με την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος περιήγησης Chrome, η Dropbox κάνει το ίδιο και ανακοινώνει ότι, αρχής γενομένης από τις 26 Ιουνίου η desktop εφαρμογή της δεν θα λειτουργεί πλέον στο 15-χρονών λειτουργικό σύστημα.

Το πρόγραμμα που υποστηρίζει τα .....
Windows XP θα αφαιρεθεί από τη Dropbox με αποτέλεσμα κανείς χρήστης με Windows XP δεν θα μπορεί να συνδέεται με τον λογαριασμό του, είτε τον παλιό που είχε, είτε ανοίξει καινούργιο.
«Στις 29 Αυγούστου 2016, η desktop εφαρμογή Drοpbox δεν θα υποστηρίζει πλέον τα Windows XP. Μετά από αυτήν την ημερομηνία αυτόματα θα αποσυνδέεστε από τον λογαριασμό σας στο Drοpbox αν είστε με υπολογιστή που τρέχει Windows XP. Θα μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μόλις ενημερώσετε το λειτουργικό σας με Windows Vista ή με νεότερη έκδοση» εξηγεί η Drοpbox.
Η εταιρεία λέει ότι η μόνη επιλογή που έχουν οι πελάτες των Windows XP είναι να αναβαθμιστούν σε νεότερη έκδοση των Windows, όπως Vista, 7, 8, ή 10. Τα αρχεία τους δεν θα επηρεαστούν και θα παραμένουν ασφαλισμένα στο cloud.
Μια εναλλακτική επιλογή για όσους έχουν κολλήσει με τα Windows XP και δεν θέλουν να τα αλλάξουν, είναι να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους μέσω του drοpbox.com μέσα από....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr