Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Tips για να κρατήσεις το Facebook σου καθαρό

Facebook FacebookΈχετε χιλιάδες φίλους στο Facebook που δεν τους ξέρετε καν; Τώρα μάλλον είναι η στιγμή να κάνετε ένα ψηφιακό καθαρισμό! Ελέγξτε τις ρυθμίσεις ασφαλείας και απορρήτου σας και βεβαιωθείτε ότι κάποιες περιστασιακές γνωριμίες σας που συναντήσατε σε ένα μπαρ αιώνες πριν δεν έχουν πάρει ακόμα τις πιο προσωπικές λεπτομέρειες της ζωής σας. Απαλλαγείτε από παιχνίδια κι εφαρμογές στα οποία έχετε συνδεθεί με το Facebook χρόνια πριν αλλά δεν μπαίνετε πριν!
Εδώ είναι έξι συμβουλές για να διατηρήσετε το προφίλ σας καθαρό και ασφαλές:.....

1.       Ασφαλίστε το λογαριασμό σας!
Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι πρέπει να έχετε έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης! Είναι πολύ σημαντικό αυτό ειδικά για το email και για τα κοινωνικά δίκτυα όπου διαδραματίζεται το μεγαλύτερο μέρος της διαδικτυακής σας ζωής. Επιπλέον σε πολλές εφαρμογές η σύνδεση γίνεται μέσω του Facebook οπότε αν κλαπεί ο κωδικός σας θα είναι σε κίνδυνο κι άλλοι λογαριασμοί σας!
Επειδή οι κωδικοί πρόσβασης είναι δύσκολοι να διαχειριστούν δεν αρκεί να βασίζεστε μόνο σε αυτούς! Ενεργοποιήστε αυτό που αποκαλεί το κοινωνικό δίκτυο Login Approvals. Είναι στις ρυθμίσεις του λογαριασμού στην ενότητα «Ασφάλεια». Αφού το κάνετε αυτό θα σας ζητείται επιβεβαίωση με έναν κωδικό που θα έρχεται με μήνυμα στο κινητό σας όταν θα συνδέεστε από άλλη συσκευή.
2.       Ελέγξτε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας!
Το Facebook προσφέρει μια σειρά από γρήγορες συντομεύσεις απορρήτου. Στους επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές ψάξτε το εικονίδιο με το μικρό λουκέτο πάνω δεξιά. Στις συσκευές Apple και Android μπορείτε να τις βρείτε μέσω του μενού με τις τρεις οριζόντιες γραμμές.
Το πλήκτρο συντόμευσης είναι το “ Who can see my stuff ?».  Ελέγξτε αν κατά λάθος....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr