Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

«Super Dual Band» για υπερ-υψηλές ταχύτητες στο δίκτυο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  ott.jpg 
Εμφανίσεις:  341 
Μέγεθος:  43,3 KB 
ID: 167874 
Δελτίο Τύπου:

  • Πιλοτικό έργο με στόχο τη μετάδοση περισσότερων δεδομένων, γρηγορότερα και σε μεγαλύτερη απόσταση μέσω δικτύων κινητής
  • Σταθερή επένδυση στη γνώση και σε καινοτόμες τεχνολογίες δικτύων
  • Υλοποίηση του πιλοτικού έργου από την COSMOTE και τη Huawei για ολόκληρο τον Όμιλο της Deutsche Telekom
Η COSMOTE και η Huawei ολοκλήρωσαν με επιτυχία το «Super Dual Band», πιλοτικό έργοπρωτοποριακής μικροκυματικής τεχνολογίας, για υπερ-υψηλές ταχύτητες στο δίκτυο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας.
Η πολυετής εμπειρία και εξειδίκευση της .....
COSMOTE στην ανάπτυξη ασύρματων δικτύων, έχει αποδείξει πως οι εφαρμογές κινητής ευρυζωνικότητας αυξάνουν εκθετικά την ανάγκη για διεύρυνση της χωρητικότητας στο δίκτυο μετάδοσης.

Οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των χρηστών για διακίνηση περισσότερων δεδομένων γρηγορότερα και πιο αποτελεσματικά, μέσω κινητών δικτύων, επιτάσσει τη διαρκή ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών για τη βελτίωσή τους.

Για την επίτευξη μεγάλης χωρητικότητας και υπερ-υψηλών ταχυτήτων μέσω των μικροκυματικών συχνοτήτων, απαιτείται σημαντικός εξοπλισμός, μεγάλες κεραίες και υψηλοί πόροι συχνοτήτων σε ήδη συμφορημένες ζώνες, γεγονός που αυξάνει σημαντικά το συνολικό κόστος ανάπτυξης δικτύου.

Η καινοτόμος τεχνολογία «Super Dual Band» της Huawei, συνδέει τις παραδοσιακές μικροκυματικές συχνότητες (6-42GHz), με τις υπερ-υψηλές ταχύτητες της ζώνης E-Band (71-86GHz), προσφέροντας αυξημένη προστασία μέσω συνδυασμού εκπομπής δεδομένων και προηγμένων μηχανισμών διασφάλισης ποιότητας υπηρεσιών.

Η λύση «Super Dual Band» συνδυάζει τα οφέλη μετάδοσης δεδομένων σε μεγάλη απόσταση μέσα από παραδοσιακές συχνότητες, με τη μεγάλη χωρητικότητα της συχνότητας E-Band, διασφαλίζοντας αποτελεσματική μετάδοση πολλών Gigabyte σε αποστάσεις που ξεπερνούν και τα 7 χιλιόμετρα.

«Για τον Όμιλο ΟΤΕ η τεχνολογική εξέλιξη αποτελεί στρατηγικό πυλώνα. Επενδύουμε στην καινοτομία για να μπορούμε να προσφέρουμε πρώτοι στους πελάτες μας πρωτοποριακές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com