Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Samsung Galaxy S7:Έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης!

To Samsung Galaxy S7 έρχεται με έξυπνο σύστημα υγρής ψύξης! Cool? samsungH υπερθέρμανση είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι OEMs όσον αφορά τις high- processing συσκευές. Ο GPU (graphics processor, για το gaming) και ο CPU (processor) είναι οι κύριοι ιθύνοντες για την αύξηση της θερμοκρασίας, επειδή αναλογικά όσο μεγαλώνει η δύναμη παράγεται περισσότερη θερμότητα.
Το Galaxy S7 έρχεται με μερικά από τα πιο....
πρόσφατα, πιο γρήγορα και πιο ισχυρά specs που μπορούμε να βρούμε σε ένα  smartphone, το οποίο σημαίνει ότι ολόκληρη η «ιπποδύναμή» του θα δημιουργήσει περισσότερη θερμότητα από ότι συνήθως. Για να αποφευχθεί η υπερθέρμανση, η Samsung έχει αναπτύξει ένα υγρό σύστημα ψύξης για το Galaxy S7.
«Για πρώτη φορά η Samsung έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό ενός smartphone χαλκοσωλήνες θερμοαγωγιμότητας για ψύξη. Το νέο chip Exynos 8890 δεν είναι μόνο ισχυρό, αλλά και…. Καυτό! », αναφέρεται στο blog.
​Άρα, πως λειτουργεί το χαρακτηριστικό αυτό;....
 
Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr