Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Hardware hacker βάζει 128GB σ’ένα floppy disk!

Πως θα χωρέσουν 128GB σ'ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση! floppy diskΜια φορά κι έναν καιρό υπήρχαν τα 5.25″ floppy disks… οι παλαιότεροι τα θυμόμαστε και τ’ αγαπούμε, οι νεότεροι ίσως αναρωτιούνται τι είναι αυτά. Αλλά αυτό που κατάφερε ο Dr. Moddnstine να χωρέσει δηλαδή σε ένα 3.5″ floppy δεδομένα  128GB απαιτεί προσπάθεια κι αξίζει φυσικά την προσοχή μας! 
Ο YouTuber Dr. Moddnstine αποφάσισε....
λοιπόν πως ήρθε η στιγμή να κάνει ένα μικρο update στο IBM Aptiva του που είχε φυλαγμένο από την δεκαετία των 90s. Πήρε λοιπον ένα από τα  ASUS Maximus VIII mainboards,  έναν Core i7 processor κι ένα Corsair water cooler, 16GB RAM, κι ένα Radeon R9 390 κι έκανε θαύματα…
Δείτε ακόμα: 6 διασκεδαστικοί & ασφαλείς τρόποι να «το παίξεις»… hacker!
Πως θα χωρέσουν 128GB σ'ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση! floppy disk
Αυτό είναι ένα τεράστιο άλμα από το 486 DX/2 hardware της Aptiva, παρόλο που από μια πρώτη ματιά δε φαίνεται τίποτα να έχει αλλάξει. Εξακολουθεί να μοιάζει ακριβώς όπως όταν αγοράστηκε το 1995, αλλά…. υπάρχουν μερικές εκπλήξεις που κρύβονται πίσω από κάθετη συρόμενη πόρτα του.
Μπορείτε να δείτε την έξυπνη τοποθέτηση των μπροστινών audio jacks και USB port – που έχουν γίνει hacked στη στεφάνη της μονάδας του οπτικού δίσκου.
Πως θα χωρέσουν 128GB σ'ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση! floppy disk
Διαβάστε ακόμα: Καλωσορίστε το Ookla Internet Speed Test Site σε HTML5 :) floppy disk byeee Flash!
Πως θα χωρέσουν 128GB σ'ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση! floppy disk
Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, ο Dr. Moddinstone παρατήρησε τις εγκοπές σε ένα παλιό floppy ribbon cable και μια κάρτα SD. Έκοψε το καλώδιο έτσι ώστε να είχε μόνο τα καλώδια που χρειαζόταν και τα ένωσε. Στη συνέχεια, έσπασε το USB SD card reader και συγκόλλησε τις απαραίτητες συνδέσεις. Παρ ‘όλα τα μαστορέματα του, τα πάντα εξακολουθούν να  χωρούν άνετα πίσω από το εργαστοσιακο κάλλυμα.
Πως θα χωρέσουν 128GB σ'ένα floppy disk?! Δείτε την απάντηση! floppy disk
Με μερικές προσαρμογές σε μια δισκέτα, όπως αυτή που φαίνεται στην εικόνα, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάρτα SD πίσω από το κάλλυμα. Βάλτε το σε ένα modded drive Aptiva και θα ανάψουν τα LED… έτσι το σύστημά σας θα έχει πλέον πρόσβαση σε 128GB expanded storage που θα κρύβεται σε μια ταπεινή δισκέτα χωρητικότητας 1.44MB.
Διαβάστε ακόμα: Με το Hack.chat δημιουργήστε ιδιωτικά Chatrooms σε 5 Sec!
Μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο βίντεο του Doc για να το δείτε σε δράση:....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr