Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Πως με το Hack.chat μπορείτε να δημιουργήσετε προσωπικά Chatrooms σε 5 Seconds!


Hack.chat hack.chatΤο μόνο σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει καμία έλλειψη στα  messaging applications αυτές τις μέρες και οι χρήστες είναι εθισμένοι στο Facebook Messenger, WhatsApp, Snapchat, IM του Twitter, το Hangouts και άλλες εφαρμογές με σκοπό την επικοινωνία κάθε ώρα της ημέρας.
Πρόσφατα, το Facebook ανακοίνωσε ότι τώρα δεν χρειάζεται καν λογαριασμό στο Facebook για να χρησιμοποιήσετε το Messenger του. Αλλά αν θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ....
DOS style chatroom από το web browser σας, που μπορεί να «καταστρέψει» τον εαυτό του, όταν το chat τελειώσει, τότε το Hαck.chαt είναι ακριβώς αυτό που ζητάτε.

Όταν χρησιμοποιείτε το Hack.chat, δεν θα έχετε να ανησυχήσετε για την παραβίαση της ιδιωτικής  σας ζωής ή για sign-ins. Η δημιουργία ενός chat room είναι πολύ απλή. Μπορείτε να το αποκαλέσετε και «αναλώσιμο», αφού δεν τηρεί κάποιο αρχείο των  προσωπικών μηνυμάτων που στέλνετε ή έχετε στείλει στο παρελθόν. 

Πως μπορούμε να δημιουργήσουμε chatrooms με το  Hack.chat?

H δημιουργία ενός ιδιωτικού chatroom στο Hαck.chαt είναι τελείως απλή υπόθεση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο website URL και να προσθέσετε ένα ? και το όνομα του chatroom σας. Αυτό θα κάνει το URL να μοιάζει με αυτό: https://hack.chat/?random-channel και θα δημιουργήσει ένα προσωπικο chatroom με το όνομα «random-channel.”
Μετά τη δημιουργία αυτήν τη διεύθυνση URL, μπορείτε να στείλετε αυτό....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr