Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

H Microsoft εισήγαγε τη νέα γενιά τηλεμεταφοράς

 holoport.0-HoloLens hololensΌπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η Microsoft εισήγαγε τη νέα γενιά τηλεμεταφοράς, με τα ολοκαίνουρια HoloLens. Η τελευταία επίδειξη της Microsoft Research, που ονομάζεται «Holoportation» παρουσιάζει την καινούργια τεχνολογία δέσμευσής της, που έχει τη δυνατότητα να επιτρέπει υψηλής ποιότητας 3D μοντέλα ανθρώπων σε απομακρυσμένες περιοχές, σε πραγματικό χρόνο με τη χρήση των HoloLens. Με άλλα λόγια, τα HoloLens σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε ένα ζωντανό ολόγραμμα ενός προσώπου που βρίσκεται σε ένα άλλο μέρος.
Να πώς ορίζεται αυτό από τη Microsoft Research:.....

Το holoportation είναι ένας νέος τύπος τεχνολογίας δέσμευσης 3D που επιτρέπει υψηλής ποιότητας 3D μοντέλα ανθρώπων να ανακατασκευάζονται, να συμπιέζονται και να μεταδίδονται σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο. Όταν συνδυάζεται με μεικτής πραγματικότητας οθόνες, όπως τα HoloLens, αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να δουν, να ακούσουν και να αλληλεπιδράσουν με απομακρυσμένους συμμετέχοντες σε 3D σαν να είναι πραγματικά παρόντες στον ίδιο φυσικό χώρο. Η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση με τους απομακρυσμένους χρήστες γίνεται τόσο φυσικά όσο η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία.
Πώς λειτουργεί λοιπόν τα HoloLens;
Τα HoloLens δημιουργούν αλληλεπίδραση με μια ολογραφική εκδοχή του προσώπου και του χώρου που βρίσκεται στο άλλο άκρο. Επίσης, οι 3D κάμερες χρησιμοποιούνται για να συλλάβουν την ομιλία του χρήστη πριν την αποστολή των στοιχείων σε έναν άλλο χρήστη HoloLens, καθιστώντας τις εικονικές συνομιλίες μεταξύ του Darth Vader και του αυτοκράτορα στο Star Wars μια πολύ πραγματική πιθανότητα.
Ένα άλλο χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι ότι το «Holoportation» μπορεί να....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr