Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Όπλο που μοιάζει με κινητό

Εταιρεία κατασκεύασε όπλο που μοιάζει με κινητόΜερικές φορές οι «εραστές» των όπλων θέλουν απλά να κουβαλούν το «εργαλείο» τους – χωρίς διάθεση ακραίων συμπεριφορών – δημόσια, αλλά χωρίς να τραβούν τα βλέμματα. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο Kirk Kjellberg, ο δημιουργός του Ideal Conceal, ένα όπλο που διπλώνει και μοιάζει με smartphone.
Όπως εξήγησε ο ίδιος στο NBC, η ιδέα προέκυψε όταν έγινε το θέμα της βραδιάς σε ένα εστιατόριο, επειδή είχε μαζί του και το όπλο του. «Ένα αγόρι με εντόπισε και φώναξε δυνατά ''μαμά, μαμά αυτός ο τύπος έχει όπλο!''. Και αργότερα, όλοι οι θαμώνες του...
εστιατορίου με κοίταζαν», λέει. Οπότε, ο Kjellberg που αποκαλεί τον εαυτό του «serial εφευρέτη», αποφάσισε να κατασκευάσει ένα όπλο που δεν θα ξεχώριζε τόσο πολύ. Όπως αναφέρει, το Ideal Conceal, έχει το μέγεθος του κινητού Galaxy S7.
Αν και το συγκεκριμένο όπλο, θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του έτους, έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον. Κι αυτό γιατί πάνω από 4.000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει την επιθυμία να το αποκτήσουν, αν και υπάρχουν και αρκετοί που είναι αντίθετοι στην κυκλοφορία ενός τέτοιου όπλου. «Στην Αμερική, έχουμε αρκετά παιδιά που έχουν επαφή με όπλα», εξηγεί ο Kjellberg. «Για μένα», συνεχίζει «δεν φταίει το όπλο, αλλά οι άνθρωποι. Οπότε, αν έχεις ένα όπλο και έχεις παιδιά κοντά, είναι δική σου ευθύνη να το κλειδώνεις», απαντά στους επικριτές του.
Το όπλο κατασκευάζεται από εταιρεία στη Μινεσότα και κοστολογείται στα....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr