Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Ηackers Τεχνητής Νοημοσύνης!

hackers hackers Οι hackers τεχνητής νοημοσύνης θα βρίσκουν τα τρωτά σημεία των αντίπαλων συστημάτων και θα διορθώνουν τα δικά τους!
Πως θα σας φαινόταν ένα αυτόνομο hacking σύστημα που να μην χρειάζεται καμία ανθρώπινη συμμετοχή και το οποίο θα μπορούσε να βρει και να διορθώσει όλα τα τρωτά σημεία στα πληροφοριακά συστήματα πριν τα εκμεταλλευτούν κακόβουλοι hackers.Λοιπόν αυτός ήταν ο διαγωνισμός στον οποίο διαγωνίστηκαν 7 ομάδες στο Cyber Grand Challenge της Darpa τον Αύγουστο. Ενώ κάθε ομάδα που συμμετείχε είχε πάρει ήδη δώρο....
750.000 δολάρια αφού πέρασαν τους προκριματικούς τώρα πρέπει να τώρα να βάλουν το σύστημα hacking τους εναντίον 6 άλλων σε ένα παιχνίδια “capture the flag”. Το λογισμικό δεν πρέπει μόνο να επιτεθεί στις ευαισθησίες της άλλης ομάδας αλλά και να βρει και να διορθώσει τα λάθη στο ίδιο. Ο νικητής του διαγωνισμού παίρνει έπαθλο 2 εκ. δολαρίων!
Μιλώντας στο συνέδριο ασφαλείας RSA στο  San Francisco, o Giovanni Vigna, καθηγητής Επιστήμης των Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στη Σάντα Μπάρμπαρα, εξήγησε ότι τα πλήρως αυτοματοποιημένα συστήματα hacking είναι αναγκαία. Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν τα τρωτά σημεία, αλλά δεν μπορεί να αναλύσουν εκατομμύρια προγράμματα.
Οι οργανισμοί που δεν έχουν ομάδα εξειδικευμένων hackers και θέλουν να προστατεύσουν τα συστήματα του θα έβρισκαν ένα robo-hackers πολύ χρήσιμους δεδομένου ότι μπορούν να αναγνωρίσουν και να διορθώσουν προβλήματα πριν κάποιος τους θέσει σε κίνδυνο είτε διακόπτοντας τις online υπηρεσίες είτε κλέβοντας δεδομένα.
Ο Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας της BT Americas, Κωνσταντίνος Καραγιάννης έχει αναπτύξει ένα σύστημα hacking που χρησιμοποιεί τα νευρωνικά δίκτυα για να μιμηθεί τον τρόπο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος μαθαίνει και λύνει τα προβλήματα.
Εξήγησε πώς ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr