Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Ρωσία:Πρέπει να απαγορευτούν τα Windows και να γίνει η μετάβαση στο Linux

Windows WindowsΟ νέος σύμβουλος του Putin υποστηρίζει ότι πρέπει να απαγορευτούν τα Windows στη χώρα και να γίνει η μετάβαση στο Linux όσο πιο γρήγορα γίνεται!

Ο Vladimir Putin είχε προσπαθήσει να αναγκάσει όλες τις εταιρίες τεχνολογίας να διατηρούν τα δεδομένα Ρώσων χρηστών σε τοπικές εγκαταστάσεις και να μεταφέρουν όλες τις δραστηριότητες τους στη χώρα και τώρα έχει βοήθεια στο σχέδιο του από τον καινούριο σύμβουλο Internet.....

Ο Γερμανός Klimenko, που είναι τώρα σύμβουλος του Putin για οτιδήποτε σχετίζεται με το Internet, ξεκίνησε μια νέα εκστρατεία εναντίον των εταιριών τεχνολογίας υποστηρίζοντας ότι πρέπει να πληρώνουν περισσότερους φόρους στη Ρωσία και προσπαθεί επίσης να απενεργοποιήσει τα Windows.
Καταρχήν, ο νέος «τσάρος» του Internet που διορίστηκε πριν 6 εβδομάδες θέλει να υποστηρίξει τοπικές επιχειρήσεις όπως τη Yandex και τη Mail.ru οπότε τώρα πιέζει για ένα νομοσχέδιο που θα προσθέσει 18% φόρο στους γίγαντες της τεχνολογίας όπως η Apple,η  Microsoft, και η Google.
«Όταν αγοράζεις μια εφαρμογή στο Google Play ή στο Apple Store οπουδήποτε στην Ευρώπη το ΦΠΑ χρεώνεται ανάλογα με την τοποθεσία πληρωμής αλλά αυτό δεν ισχύει για τη Ρωσία», δηλώνει ο σύμβουλος του Putin.
Μέρος του σχεδίου του για να δώσει πλεονέκτημα στις τοπικές επιχειρήσεις είναι η απαγόρευση των Windows στη χώρα και στη συνέχεια η μετάβαση σε Linux.
Η κυβέρνηση θα είναι πρωτοπόρος στη μετάβαση στο Linux. λέει ο Klimenko, και ....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr