Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

H Google πιθανόν να αναπτύσσει το δικό της headset εικονικής πραγματικότητας

H Google πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα VR headset μέσα στο έτος! GoogleΠίσω τον Ιανουάριο, αναφέραμε ότι οι πρόσφατες ανακοινώσεις θέσεων εργασίας έδειχναν ότι η Google πιθανόν να αναπτύσσει το δικό της headset εικονικής πραγματικότητας.

Τώρα, μόλις δύο εβδομάδες μετά, μια νέα έκθεση ισχυρίζεται ότι έχει την επιβεβαίωση ότι η Google όχι μόνο εργάζεται σε ένα VR headset, αλλά ότι αυτό θα κάνει και το ντεμπούτο του κάποια στιγμή μέσα στο έτος.
Επικαλούμενη πηγή «εξοικειωμένη με τα σχέδια [της Gοogle]», η έκθεση των Financial Times της...
Κυριακής ισχυρίζεται ότι (όπως θα φανταζόμασταν τον περασμένο μήνα), το headset θα είναι ο ανταγωνιστής του Gear VR της Samsung. Με την προοπτική αυτή, η συσκευή θα πρέπει να συνδυαστεί με ένα smartphone προκειμένου να λειτουργήσει.
Εκτός από το VR ακουστικό, η έκθεση υποστηρίζει επίσης ότι η Goοgle θα κυκλοφορήσει και το νέο VR λογισμικό Android ταυτόχρονα με το υλικό. Συγκεκριμένα, η Goοgle δήλωσε ότι εργάζεται για να βελτιώσει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας κάνοντας το νέο της VR λογισμικό ένα αναπόσπαστο μέρος του λειτουργικού συστήματος Android.
Αυτό που η έκθεση δεν αναφέρει είναι η κάμερα εικονικής πραγματικότητας που είχε έντονα είχε αναφερθεί στις ανακοινώσεις θέσεων εργασίας της Google που εντοπίστηκαν τον περασμένο μήνα, έτσι είναι πιθανό ότι η κάμερα να μπορεί να κυκλοφορήσει χωριστά ή ίσως και ως μέρος του ίδιου του VR headset.
Εκτός από το ότι ο πήχης ανεβαίνει με την  προσθήκη του ανταγωνισμού με το.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr