Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Fake Apple Stores@Κίνα

Fake Apple Stores@Κίνα|Ούτε καν οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν ότι είναι...μαΐμούδες! Apple StoresΤα Fake Apple Stores στην Κίνα που ούτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δε ξέρουν ότι είναι…. μαΐμούδες!
Υπάρχουν στ’ αλήθεια ελάχιστα πράγματα σ’ αυτόν τον κόσμο που δεν μπορούν να γίνουν κόπιες…. (αν όχι τίποτα βεβαίως!)… Και για του λόγου το αληθές, έρχεται μια είδηση από την μακρινή μας…. Κίνα που αν μη τι άλλο, μπορεί και να σας σοκάρει!
Η Apple, ή καλύτερα να πούμε οι Κινέζοι, σήμερα αγωνίζονται μανιωδώς  ενάντια στην μάστιγα των ...
μαΐμούδων που έχει εξαπλωθεί στην χώρα τους… αφού πλέον δεν μιλάμε απλά για κόπιες από iPhones ή Macbooks που κυκλοφορούν, αλλά…. (ανεβήκαμε level πλέον) ολόκληρα Apple Stores έχουν κλωνοποιηθεί!! Τρελό;!
Αυτό που είναι ακόμα πιο εκπληκτικό είναι το γεγονός ότι ακόμη και οι εργαζόμενοι σε αυτά τα Fake Apple Stores δεν γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικα! Ακόμα πιο τρελό?!

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έχει ένα εισόδημα μετρητών πάνω από $ 200 δισεκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό της χάρις  στην τρέλα για τα iPhone που μαστίζει την Κίνα και τους Κινέζους. Μερικοί άνθρωποι όμως έχουν εκμεταλλευθεί στο έπακρο αυτήν την κατάσταση και την τάση.
Η Apple έχει μόνο ένα επίσημο κατάστημα και πέντε εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους στο Shenzhen της Κίνας, αλλά στ’ αλήθεια μπορείτε να βρείτε περισσότερα από «30 Apple Stores» στην πόλη. Πληκτρολογήστε κάποιο από αυτά, και δεν θα μπορέσετε να  εντοπίσετε καμία διαφορά!!. Το σύνολο της υποδομής τους, από τα τραπέζια μέχρι και τις σπιράλ σκάλες είναι εξαιρετικά αντίγραφα των πραγματικών!

Και αν τύχει να βρεθείτε σε ένα τέτοιο κατάστημα και τυχόν ανησυχήσετε για το iPhone που θα αγοράσατε, τότε πάρτε μια βαθιά ανάσα και κάντε μια προσευχή για να ευχαριστήσετε τους ουρανούς…. επειδή τα προϊόντα της Apple είναι πραγματικά!!!!  (ε λοιπόν, τουλάχιστον στα περισσότερα από τα καταστήματα.)
Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr