Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Οι 5 πιο hot γυναίκες-χάκερ

Οι γυναίκες-χάκερ το ίδιο και περισσότερο επικίνδυνες από τους άντρες συναδέλφους τους. Όχι μόνο γιατί τα κατορθώματα τους είναι εξίσου σημαντικά με αυτά των αντρών, αλλά γιατί μπορούν και κρύβουν τις επικίνδυνες δυνατότητες τους πίσω από ένα όμορφο χαμόγελο και, ίσως, ένα εξίσου όμορφο σώμα. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, οι γυναίκες-χάκερ δεν είναι σπάνιο να προσφέρουν τις γνώσεις τους για το κοινό καλό.
Το αφιέρωμα προέρχεται από το efytimes.com και παρότι είναι στον αέρα κάποιο καιρό τώρα, δεν νομίζουμε ότι....
χρειάζεται σοβαρής αναθεώρησης, οπότε σας το δίνουμε:
Adeanna Cooke
Όταν ο φίλος εικονιζόμενης Adeanna Cooke, πρώην μοντέλο του Playboy, σκέφτηκε να προβάλει φωτογραφίες της στην ιστοσελίδα του για να κερδίσει χρήματα, πήρε το μάθημά του. Οι φωτογραφίες ήταν προσωπικές στιγμές και με κακό φωτισμό. Αντί να βάλει τα κλάματα η Adeanna Cooke χάκαρε το website του φίλου της, ενώ στη συνέχεια με τις ικανότητες της βοήθησε και άλλε γυναίκες θύματα παρόμοιων καταστάσεων.


Anna Chapman
Η ρωσικής καταγωγής Anna Vasil'yevna Chapmanis συνελήφθη στη νέα Υόρκη με την κατηγορία της κατασκοπίας για λογαριασμό της ρωσικής κυβέρνησης. Η Anna Chapman κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε στο κατασκοπικό πρόγραμμα Illegals Program. Αργότερα, η Anna Chapman ζήτησε ακόμη και από τον Εdward Snowden να την παντρευτεί.
Kristina Svechinskaya
Φοιτήτρια στο New York University, η Kristina Vladimirovna Svechinskaya είναι πασίγνωστη χάκερ. Έχει κατηγορηθεί για παραβίαση συστημάτων βρετανικών και αμερικανικών τραπεζών και για χρήση πλαστών διαβατηρίων. Υπολογίζεται ότι η Kristina Vladimirovna Svechinskaya με εννέα άλλους πήραν στη....


Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com