Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Ένα ταπεινό ‘κουτάκι μπύρας’ μπορεί να ενισχύσει τα σήματα του WiFi σας

Boostάρετε το σήμα του WiFi σας με ένα κουτάκι μπύρας! WiFiΣε περίπτωση που βιώνετε έντονο στρες και η αιτία αυτού είναι το κακό σήμα του παλιό- router WiFi σας, και η μόνη ιδέα που περνά από το μυαλό σας είναι να πάρετε το συντομότερο δυνατό ένα καινούργιο… σταματήστε αμέσως ότι κάνετε και διαβάστε αυτό:
Ένα ταπεινό ‘κουτάκι μπύρας’ μπορεί να ενισχύσει τα σήματα του WiFi σας, διπλασιάζοντας ή ακόμα και τριπλασιάζοντας τα! Φοβερό;

 Τώρα, αν δεν έχετε σοκαριστεί ακόμα,....
σημαίνει ότι γνωρίζετε ήδη τα ‘της φυσικής’ πίσω από αυτό το τρελό lifehack! Αλλά, αν αποτελεί πραγματική έκπληξη να ακούτε ότι το απλό κουτάκι της μπύρας μπύρα θα μπορούσε να κάνει κάτι τόσο εκπληκτικό και χρήσιμο, τότε διαβάστε παρακάτω.
Το να δημιουργήσετε ένα τρελά γρήγορο router είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά οι άνθρωποι μπορεί να μην είναι ιδαιτέρως πρόθυμοι να δαπανήσουν μεγάλα ποσά για νέες τεχνολογίες. Ωστόσο, αυτοσχεδιάζοντας με ό, τι είναι έχετε διαθέσιμο μπορεί να είναι πιο ελκυστικό σενάριο. Όπως αυτό για παράδειγμα, όπου θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάκι μπύρας για να ενισχύσετε το σήμα από το WiFi σας και να έχετε έτσι Internet ακόμα και στην αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αρκετή μπύρα!…συγγνώμη κουτάκια μπύρας!
Κόψτε τα κουτάκια της μπύρας, όπως φαίνεται στο βίντεο και τοποθετήστε τα πάνω από την antenna του router’s σας. Δεδομένου ότι η antenna είναι μη κατευθυντική (στέλνει σήματα προς όλες τις κατευθύνσεις), το αλουμίνιο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως κάτοπτρο και να δώσει σε μια συγκεκριμένη περιοχή μέσα στο σπίτι ένα τεράστιο boost στα σήματα WiFi. Ωστόσο, η μία πλευρά θα παρεμποδίζεται, έτσι θα πρέπει να ρυθμίσετε κατάλληλα τη θέση της antennaς.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πείτε μας: Σας βοήθησε εσάς αυτό το κόλπο;....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr