Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

USB drive προστατευμένο με πληκτρολόγιο

datatraveler 2000 kingston kingstonΗ Kingston ανακοίνωσε την δημιουργία μιας νέας σειράς μονάδων USB drive που απευθύνονται σε επαγγελματίες πληροφορικής που είναι ασφαλή και απαραβίαστα.

Το νέο Kingston DataTraveler 2000 δημιουργήθηκε με αποκλειστικό σκοπό την παροχή ύψιστης ασφάλειας για τα σημαντικά αρχεία που πρέπει να μεταφερθούν από το ένα σημείο στο άλλο, έτσι ώστε να μην μπορούν να....
δουν μη εξουσιοδοτημένα άτομα αν κατά λάθος ξεχάσετε το drive σε ένα γραφείο ή αν το χάσετε.
Το DataTraveler 2000 διαθέτει ένα hardware-based πλήρη δίσκο, με AES 256-bit κρυπτογράφηση δεδομένων και επίσης έρχεται με ένα καινοτόμο κωδικό PIN.
Κάθε φορά που κάποιος θέλει να έχει πρόσβαση στα δεδομένα της μονάδας δίσκου ή να συνδέσει το USB drive σε ένα νέο υπολογιστή, τότε θα πρέπει να εισάγει τον αλφαριθμητικό κωδικό PIN για να του επιτραπεί η πρόσβαση.
Η νέα USB μονάδα προσφέρει προστασία από μία βίαιη αρπαγή της αφού είναι κατασκευασμένη έτσι ώστε να αυτο-κλειδώνεται διαγράφοντας το κλειδί κρυπτογράφησης και τον κωδικό πρόσβασης των αρχεία μετά από δέκα άκυρες προσπάθειες σύνδεσης.
Επιπλέον, το DataTraveler μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε αυτόματη κλειδαριά, και κάθε φορά που αφαιρείται από έναν πιστοποιημένο υπολογιστή και εισάγεται σε έναν ξενιστή να απαιτεί το PIN.
Η συσκευή είναι αυτόνομη, δεν απαιτεί κάποιο λογισμικό, και είναι επίσης κατασκευασμένο από αλουμίνιο που το προστατεύει από την σκόνη και το νερό.
Νέο προϊόν της Kingston έρχεται με την υποστήριξη...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr