Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

To παλιότερο torrent του κόσμου είναι ακόμα ενεργό και γίνεται downloaded

To παλιότερο torrent του κόσμου 12 χρόνια μετά ακόμα γίνεται Downloaded! torrentTo παλιότερο torrent του κόσμου 12 χρόνια μετά ακόμα γίνεται Downloaded!
Του κόσμου το παλιότερο Τοrrent είναι ακόμα ενεργό και γίνεται downloaded από χρήστες σε όλο τον κόσμο. Είναι μια fan-made ASCII version της ταινίας sci-fi ‘The Matrix’ του 1999. Το torrent μετρά στην πλάτη του ήδη 12 χρόνια ζωής, κι έχει γίνει γι’ ακόμη μια φορά δημοφιλές ανάμεσα στους χρήστες!

Για να κρατήσει ζωντανό ένα αρχείο, ......
τουλάχιστον ένα άτομο θα πρέπει να συνεχίσει να το διαμοιράζεται. Ενώ τα περισσότερα torrents εξαφανίζονται αφότου οι χρήστες χάσουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτά, κάποια torrents ζουν για πάντα. Το website απ’ όπου αυτό το ASCII torrent προήλθε έχει εξαφανιστεί, αλλά το αρχείο συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του.
Το TorrentFreak αναφέρει ότι το Τοrrent έχει δει πάνω από 5000 completed downloads. Χάρη στην πρόσφατη δημοσιότητα, αυτό το torrent έχει 6-8 seeders στα websites KickAssΤοrrents, SeedPeer.me, ΤοrrentFunk.come, YourBittorent.com, Manova.org, Bitsnoop.com, και ΤοrrentProject.se.
Η πραγματική ημερομηνία γέννησης αυτού του Τοrrent είναι λίγο αντικρουόμενη. Ενώ το ΤοrrentFreak μετράει ήδη τα χρόνια του από τον Δεκέμβριο του 2003, ένα Internet Archive cache αναφέρει ότι διατέθηκε τον Ιανουάριο του 2004.
Εδώ είναι η αρχική περιγραφή του torrent:
Το The.Matrix-ASCII είναι η πρωτότυπη ταινία Matrix κωδικοποιημένη σε κείμενο. Το τελικό προϊόν είναι ένα αρχείο MPEG-2, μεγέθους 7989979136 bytes, πολύ μεγάλο για να χωρέσει σε ένα DVD5. Έκανα re-encoded την ταινία ASCII για να χωρέσει σε ένα τυπικό DVDR. Τα δύο δείγματα είναι από το μεγαλύτερο αρχείο και είναι υψηλότερης ποιότητας. Το DVDR είναι διαθέσιμα μέσω BitTorrent. Εάν θέλετε να κατεβάσετε την τελική ταινία ή κάποιο από τα δείγματα χρησιμοποιώντας BitΤοrrent με εγκατεστημένο το Java, σας προτείνω το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr