Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Δεν άρχισε και πολύ καλά η χρονιά για το Playstation Network

PSN psnΔεν άρχισε και πολύ καλά η χρονιά για το Playstation Network (PSN). H Sony κατάφερε να βγάλει τα Χριστούγεννα με ελάχιστες μόνο διακοπές στο PSN παρά τις απειλές που είχε δεχτεί αλλά με το που άρχισε η χρονιά ξεκίνησαν τα προβλήματα. Δείτε εδώ: Hackers λένε ότι θα ρίξουν το Xbox Live και το PSN τα Χριστούγεννα!Βέβαια υπήρχε αρκετή κυκλοφορία αλλά δεν υπήρχε κάποια επιτυχή επίθεση ούτε κάτι παρόμοιο με το περσινό φιάσκο με τους Lizard Squad. Αλλά τελικά χθες έγινε το .....
κακό κι έπεσε προκαλώντας νεύρα σε όλους τους φανατικούς gamers. Η Sony δεν εμφανίστηκε να δώσει κάποια εξήγηση και οι χρήστες άρχισαν να εκφράζουν τα παράπονα τους στα social media.
Μετά από περίπου τρεις ώρες αφότου είχε αρχίσει το πρόβλημα, εμφανίστηκε στη σελίδα υποστήριξης του Playstation το εξής μήνυμα: “Είμαστε υπό συντήρηση και ίσως να αντιμετωπίζετε προβλήματα. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας!”
Βέβαια προηγουμένως δεν είχε ανακοινωθεί τίποτα σχετικό για συντήρηση και φαίνεται ότι η ανακοίνωση ήταν μια δικαιολογία μέχρι να διορθώσει ότι τυχόν πήγε στραβά.
8 ώρες μετά την αρχική διακοπή του PSN η Sony έβγαλε άλλη.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr