Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

OS.js, το λειτουργικό που τρέχει στον Browser σας

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα λειτουργικό σύστημα που μπορεί να τρέξει σαν website μέσα στον web browser σας? Αν ναι, τότε έχουμε πολύ καλά νέα για εσάς!
Το OS.js είναι ένα JavaScript-based open source λειτουργικό σύστημα σχεδιασμένο για cloud, και ήρθε για να σας προσφέρει αυτή την δυνατότητα.Στο επίσημο website, το ΟS.js περιγράφεται σαν μια Javascript web desktop προσθήκη για τον browser σας. Ίσως υποθέσετε πως ένα ....
browser-based operating system δεν θα μπορεί να ‘κάνει και πολλά’ αφού στερείται πολλών λειτουργιών. Κι όμως, το OS.js κάνει την έκπληξη! Το browser-based OS έρχεται με ένα πλήρες window manager, GUI toolkits, filesystem abstraction, και Application APIs.
Το απλό και λιτό homepage του περιέχει πολλά πολύπλοκα πράγματα πηγαίνοντας στο ‘παρασκήνιο’. Χρησιμοποιώντας τα drag and drop, το multitasking γίνεται μια απλή διαδικασία.
Το ΟS.js έρχεται επίσης και με ποικίλα applications που θα σας βοηθήσουν να γράψετε, να σχεδιάσετε, να ακούσετε μουσική, και να δείτε videos, να παίξετε μερικά παιχνίδια, να χρησιμοποιήσετε την αριθμομηχανή, και να συντάξετε τα emails σας. Η προσθήκη νέων applications υπάρχει πάντα ως επιλογή στο ΟS.js, αφού μπορείτε να προσθέσετε εφαρμογές όπως το PDF viewer, το XMPP Chat, τα Google Mail, Google Contacts, Tetris, και το Wolfenstein3D.
Α! Να τονίσουμε πως θέλει μόνο 3-4 δευτερόλεπτα για....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.nooz.gr