Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

H Microsoft δεν υποστηρίζει πλέον παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer

Σταμάτησε η υποστήριξη των Internet Explorer 8,9 και 10 επίσημα πλέον! InternetΑυτό ήταν! Από χθες, 12 Ιανουαρίου, η Microsoft δεν υποστηρίζει πλέον παλαιότερες εκδόσεις του Internet Explorer, συμπεριλαμβανομένων των IE 8, 9 και 10.
Μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge, ο νέος browser της εταιρείας, η οποία θα ξεκινήσει αυτόματα τον Internet Explorer 11, όταν απαιτείται η backward συμβατότητα.....

Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι η Microsoft δεν θα παρέχει πλέον ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας ή τεχνική υποστήριξη για αυτές τις εκδόσεις του browser της. Μπορείτε ακόμα να τις χρησιμοποιείτε, αλλά αν ένα νέο κενό ασφαλείας ανακαλυφθεί στον IE – και τελικά θα υπάρξει – ο browser σας θα παραμείνει unpatched και το σύστημά σας θα βρίσκεται σε κίνδυνο.
Η Εταιρεία προτρέπει έντονα τους χρήστες της να αλλάξουν σε Internet Explorer 11, ο οποίος προσφέρει «βελτιωμένη ασφάλεια, αυξημένες επιδόσεις, καλύτερη backward συμβατότητα» και καλύτερη υποστήριξη των web προτύπων από τις παλαιότερες εκδόσεις του IE. Εναλλακτικά, μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τον Microsoft Edge, ο νέος browser της εταιρείας, η οποία θα ξεκινήσει αυτόματα τον Internet Explorer 11, όταν απαιτείται η backward συμβατότητα.
Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σκληρό για μερικούς – εξάλλου, ο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr