Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Google και Lenovo ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Project Tango Project Tango 
Κατά τη διάρκεια του CES 2016 η κινέζικη εταιρία Lenovo ανακοίνωσε την ανάπτυξη του πρώτου καταναλωτικού της κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιεί το Project Tango σε συνεργασία με την Google!Διαθέσιμο το καλοκαίρι του 2016, το νέο smartphone μετατρέπει την οθόνη σε ένα μαγικό παράθυρο που μπορεί να φέρει ψηφιακές πληροφορίες και αντικείμενα στον πραγματικό κόσμο.
Τι είναι το Project Tango;....

Το Project Tango της Google είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα που χρησιμοποιεί προηγμένη μηχανική όραση, καλά αισθητήρια κι εντοπισμό κίνησης για να δημιουργήσει εμπειρία 3D επιτρέποντας στους χρήστες να εξερευνούν το περιβάλλον τους μέσω της συσκευής τους.

Πως μπορεί να γίνει;

Με το εξειδικευμένο υλικό και λογισμικό σε συνδυασμό, η συσκευή αντιδρά σε κάθε στιγμή του χρήστη. Επίσης οι συσκευές με Project Tango μπορούν να αναγνωρίσουν μέρη στα οποία έχουν ξαναβρεθεί όπως το σαλόνι σας, το γραφείο σας κλπ.
Χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα τους, οι συσκευές μπορούν επίσης να συλλάβουν τις 3D διαστάσεις του δωματίου, δίνοντας μετρήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν για έπιπλα και διακοσμητικά.
Κάποια σημαντικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το Project Tango είναι:

Περιλαμβάνει τεχνολογία 3D

Το Tango έχει να κάνει με την ανάδειξη της χαρτογράφησης εσωτερικών χωρών με τεχνολογία 3D.

Τρεις κάθετοι φακοί

Η συσκευή έρχεται με τρεις κάθετους φακούς που δίνουν πληροφορίες συμπεριλαμβανομένων του χρώματος, του βάθους και της ευρείας γωνίας ενός μέρους.

Δεν είναι και τόσο ακριβό

Η συσκευή πρόκειται να κοστίζει λιγότερο από.....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr