Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Eξαφανίσετε την ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 10

Πώς να εξαφανίσετε την ενημέρωση για αναβάθμιση σε Windows 10; windowsΕίστε χρήστης Windows 7 ή 8.1 και έχετε κουραστεί να βλέπετε τα pop-ups της Microsoft που σας ζητά να κάνετε αναβάθμιση σε Windows 10; Εδώ θα δείτε πώς μπορείτε να απαλλαγείτε για πάντα από αυτό!Η Microsoft έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικά, πραγματικά πολύ ενοχλητική με το να πιέζει τους ανθρώπους που τρέχουν τα Windοws 7 και 8.1 να κάνουν αναβάθμιση σε Windοws 10. Στην πραγματικότητα, η Microsoft πρόσφατα επέκτεινε τις προσπάθειές της για αναβάθμιση στις...
Windοws «Pro» μηχανές που είχαν ήδη εξαιρεθεί από την αρχική προσπάθεια. Το πιο ενοχλητικό μέρος όλων αυτών είναι ότι τα συνεχόμενα pop-ups στη γραμμή εργασιών που ζητούν να γίνει αναβάθμιση σε Windows 10.
Αν θέλετε να σταματήσει η προτροπή για αναβάθμιση σε Windοws 10, υπάρχει ήδη διαθέσιμη μια λύση λογισμικού από ένα τρίτο κατασκευαστή. Αλλά αν είστε ο τύπος του «Κάντο μόνος σου», η Microsoft δημοσίευσε έναν επίσημο τρόπο για να σταματήσετε τα μηνύματα των Windοws 10 κάνοντας αλλαγές κατευθείαν από το registry.
Πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο, εκτελέστε το Windοws Update για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενημερωμένη. Κατόπιν συνεχίστε όπως περιγράφεται παρακάτω:
Στα Windοws 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε Run στο πλαίσιο αναζήτησης και στη συνέχεια, επιλέξτε το πρόγραμμα Run από τα αποτελέσματα. Όταν το Run ανοίξει, πληκτρολογήστε regedit και πατήστε Enter για να ανοίξετε τον Registry Editor.
Οι χρήστες των Windοws 8.1 έχουν ένα πιο εύκολο έργο. Κάντε κλικ στο λογότυπο των Windοws + R για να ανοίξετε το πρόγραμμα Run. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε regedit και μετά πατήστε Enter για να ανοίξετε τον Registry Editor.
Μόλις βρεθείτε στον Registry Editor θα πρέπει να αλλάξετε δύο ρυθμίσεις. Το να περιηγείστε στον Registry Editor δεν διαφέρει πολύ από το να περιηγείστε στο σύστημα αρχείων χρησιμοποιώντας το File Explorer (Windοws Explorer). Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, τότε μπορείτε να βρείτε το δρόμο σας και στο Registry.
Πρώτα πρέπει να απενεργοποιήσετε την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος για την αναβάθμιση των Windows. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στον Registry Editor στο HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Policies > Microsoft > Windοws > WindοwsUpdate.
Εδώ τα πράγματα γίνονται λίγο πολύπλοκα. Τώρα πρέπει να δημιουργήσετε μια....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr