Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Απενεργοποιήστε το Android Smartphone/Tablet μ’ένα απλό SMS!

Απενεργοποιήστε το Android Smartphone/Tablet μ'ένα απλό SMS!Δείτε πως! smsΣήμερα θα σας παρουσιάσουμε το εξής κόλπο: Πως μπορείτε να απενεργοποιήσετε απομακρυσμένα κάθε Αdroid smartphone / tablet απλά με την αποστολή ενός SMS!Το Android είναι το πιο δημοφιλές και πιο διαδεδομένο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο, το οποίο προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες και χαρακτηριστικά στους χρήστες του. Για να γίνει το Αndroid περισσότερο φιλικό προς τον χρήστη, πολλά από τα ....
apps δημιουργούνται για να τρέχουν στο εν λόγω λειτουργικό σύστημα.
Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε το app που σας επιτρέπει να τερματίσετε απομακρυσμένα κάθε Android smartphone ή tablet απλά με την αποστολή ενός SMS. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι ιδανικό εάν έχετε, για παράδειγμα, ξεχάσει την συσκευή στο σπίτι σας και δεν θέλετε κανένας να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό. Παρομοίως, υπάρχουν αντίστοιχα και πολλές άλλες περιπτώσεις στις οποίες θα επιθυμούσαμε το κινητό μας να ήταν κλειστό, χωρίς εκείνη την στιγμή να έχουμε φυσική πρόσβαση σε αυτό. Σήμερα θα μάθουμε πως!
Για να κάνετε configure τον μυστικό κωδικό ή το SMS στην Android συσκευή σας, θα πρέπει απλά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:
Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το app δουλεύει μόνο σε rooted Android smartphone ή tablet.
  1. Κατεβάστε το Remote Power Off zip file στον υπολογιστή σας. Αποσυμπιέστε το zip file στον υπολογιστή και πηγαίνετε Folder > System>App> Remoteturnoff.apk.
  2. Μεταφέρετε το Apk file στην Android συσκευή σας.
  3. Σιγουρευθείτε πως έχετε ενεργοποιήσει την επιλογή ‘Install from unknown sources’ στα Settings > Security > Unknown sources.
  4. Κάνετε Install το app στο Android σας πατώντας πάνω στο Apk που μεταφέρατε.
    111 sms
  5. Αρχικά, πληκτρολογήστε τον αρχικό password που είναι το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr