Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους! αρχεία 
Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το top ten των υπηρεσιών με την βοήθεια των οποίων μπορείτε να στείλετε μεγάλα αρχεία στο web χωρίς να χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για το αν θα τα χάσετε ή αν θα πρέπει να πληρώσετε πολλά!...

1. Minus
Το Minus είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Σας επιτρέπει να κάνετε drag-and-drop να διαμοιρασθείτε photos, τραγούδια και video clips. Επιπλέον, αφού συνδεθείτε θα έχετε στην διάθεσή σας 10 GB ελεύθερου χώρου, και σας επιτρέπει να τακτοποιείτε και να διαμοιράζεσθε αν επιθυμείτε τα uploaded files σας (περίπου 1GB το καθένα) είτε στο blog σας είτε σε social-media sharing sites, όπως το Youtube, Reddit, Digg, κ.λπ..
2. GE.TT
Θα αγαπήσετε αυτή την υπηρεσία, εάν διαμοιράζεσθε μέχρι ενός ορισμένου ορίου εικόνες (ένα cd για παράδειγμα). Είναι drag-and-drop και σας επιτρέπει να διαμοιρασθείτε ένα ολόκληρο cd με εικόνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε share το link στο web page μέσω e-mail ή στο Facebook, Twitter ή G+ account. Αυτό θα δώσει πρόσβαση στους φίλους για να μπορέσουν να δουν τις εικόνες σας, ακόμη και να τις κατεβάσουν.
3. Droplr
Το Droplr μάλλον είναι το ιδανικό για τους χρήστες Mac, που ψάχνουν να βρουν έναν αποδοτικό αλλά σύντομο τρόπο να διαμοιράζονται τα αρχεία τους. Μπορείτε να στείλετε ως 1GB εάν έχετε visitor account. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε και register και να κρατήσετε τα αρχεία σας για περισσότερο από μια βδομάδα.
4. Ypix.Me
Αυτός ο απλός τρόπος δίνει μια νέα διάσταση σε αυτό που αποκαλούμε real-time sharing.
5. DropCanvas
Το DropCanvas είναι μια καταπληκτική μέθοδος file-sharing και πολύ απλή στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι drag and drop τα αρχεία σας από τον υπολογιστή σας στην κενή περιοχή στο κέντρο της web page. Επίσης επιτρέπει στους φίλους σας να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία σας και να τα κατεβάσουν κι εκείνοι στους υπολογιστές τους.
6. WeTransfer
Το WeTransfer είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί κανένα registration. Σας επιτρέπει να αποστείλετε τεράστια αρχεία, το οποίο γίνεται με έναν πολύ εύκολο τρόπο: απλά προσθέτετε το email address σας, και στην συνέχεια το email του παραλήπτη.
7. Adobe SendNow (Paid)
Μπορείτε να στείλετε διάφορα αρχεία την ίδια στιγμή, περίπου ας πούμε....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr