Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Νέα υπηρεσία άμεσης μεταφοράς χρημάτων από το Viva Wallet

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση. 

Όνομα:  viva_wallet_logo_F.png 
Εμφανίσεις:  276 
Μέγεθος:  32,0 KB 
ID: 165046Δελτίο Τύπου:
Το Viva Wallet , το 1ο ελληνικό ηλεκτρονικό πορτοφόλι για ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer.
Η υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer είναι ένας νέος τρόπος μεταφοράς ....
χρημάτων μεταξύ ιδιωτών που γίνεται μόνο με τη συμπλήρωση του αριθμού κινητού του παραλήπτη. Ο χρήστης της υπηρεσίας βρίσκει από τη λίστα των επαφών του τον φίλο στον οποίο θέλει να στείλει χρήματα, συμπληρώνει το ποσό και η μεταφορά εκτελείται απευθείας στο Viva Wallet του παραλήπτη.

Η υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer προσφέρεται και για μεταφορά χρημάτων μεταξύ Ιδιωτών και Επιχειρήσεων, όπου το μόνο που απαιτείται για την εκτέλεση της μεταφοράς είναι το ΑΦΜ της επιχείρησης.

Με την υπηρεσία Wallet to Wallet Transfer δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αποστολέα ή τον παραλήπτη και η μεταφορά των χρημάτων γίνεται σε πραγματικό χρόνο, εύκολα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται αριθμός λογαριασμού ή IBAN. Ακόμη και αν ο παραλήπτης δεν έχει Viva Wallet, ενημερώνεται μέσω SMS να δημιουργήσει άμεσα τον λογαριασμό του και να πάρει χωρίς καμία καθυστέρηση τα χρήματά του.
H διαδικασία ενεργοποίησης ενός Viva Wallet είναι απλή και ολοκληρώνεται online στο...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.adslgr.com