Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Tο νέο Amazon delivery drone

 amazon_drone_120213 droneΤο drone θα μπορούσε να πετάξει μέχρι και 15 μίλια (24 χιλιόμετρα) και να παραδώσει ένα δέμα εντός 30 λεπτών από τη στιγμή της παραγγελίας.Δεν υπήρξε καμία ένδειξη για το πότε θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί από το γίγαντα του λιανεμπορίου.
Η εταιρεία πήρε άδεια να ελέγχει delivery αεροσκάφη στις ΗΠΑ νωρίτερα αυτό το έτος.Έχει επίσης κέντρα ανάπτυξης delivery αεροσκαφών στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ.
Το πρωτότυπο θα είναι μέρος της «οικογένειας» των αεροσκαφών παράδοσης, πρόσθεσε στο κλιπ ο....
κ Clarkson, και είναι μία από τις περίπου δώδεκα συσκευές που αναπτύσσει η εταιρεία.
Το drone είναι εφοδιασμένο με τεχνολογία «λογική και αποφυγή » και μπορεί να πετάξει σε ύψος 400 ποδιών.
Ασφάλεια
Ο δικηγόρος Luke Scanlon από τη δικηγορική εταιρεία Pinsent Masons, ανέφερε πως η ασφάλεια θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα, αν αυτή η τεχνολογία είναι βασισμένη στο λογισμικό.
Τα συστήματα που βασίζονται σε λογισμικό « εντοπισμός και αποφυγή» και με δεδομένο το σημερινό κλίμα της πειρατείας και των παραβιάσεων δεδομένων, είναι πολύ σημαντικό ότι οι συντονισμένες προσπάθειες για τη διασφάλιση ότι τα συστήματα έχουν τεθεί σε εφαρμογή δίνοντας το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας όσον αφορά την ασφάλεια », είπε.
«Μόλις αυτά τα πρότυπα συμφωνηθούν από τους τεχνικούς εμπειρογνώμονες, τα.....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr