Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Κάλτσες από το Netflix που καταλαβαίνουν πότε θα κοιμηθείς!

Netflix netflixΤώρα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το Netflix και πρωτοπόρο στην τεχνολογία κάλτσας εκτός από όλα τα άλλα στα οποία διακρίνεται!

Η υπηρεσία streaming αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε έναν οδηγό Do It Yourself για να δημιουργήσει ένα ζευγάρι έξυπνες χριστουγεννιάτικες  κάλτσες οι οποίες θα είναι ικανές να διακρίνουν πότε είσαι έτοιμος να κοιμηθείς ενώ παρακολουθείς κάποια ταινία ή σειρά. Αν όντως ...
αποκοιμηθείς ότι παρακολουθείς θα σταματήσει αυτόματα ώστε να μην το χάσεις.
Οι κάλτσες χρησιμοποιούν τη μέθοδο παρακολούθησης της ανάπαυσης και της δραστηριότητας, γνωστή ως κινησιογραφία. Έτσι ένα ενσωματωμένος μετρητής επιτάχυνσης περιμένει να σταματήσεις να κινείσαι για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο  πριν στείλει σήμα στην τηλεόραση για να μη χάσετε την αγαπημένη σας σειρά. Ένα φως LED αναβοσβήνει πριν γίνει αυτό ώστε να ενημερωθείς αν δεν σε πήρε ο ύπνος αλλά απλά ακίνητος για πολύ ώρα.
Το να φτιάξεις μόνος σου τις κάλτσες δεν είναι και το πιο εύκολο, χρειάζεται να καταλαβαίνεις κάποια πράγματα από ηλεκτρονικά και προγραμματισμό. Το Netflix προτείνει να πλέξεις τις δικές σου κάλτσες σύμφωνα με τα δικά του πρωτότυπα προγράμματα. Από εκεί και πέρα θα χρειαστείς ένα Arduino microcontroller, υπέρυθρα LEDs, μια μπαταρία και μια ποικιλία από άλλα υλικά για την κατασκευή της μονάδας παρακολούθησης, η οποία απαιτεί ένα κομμάτι προγραμματισμού για να το προσαρμόσεις στις δικές σου προτιμήσεις.
Όλο το σύστημα είναι κρυμμένο μέσα στην κάλτσα. Ο online οδηγός του Netflix...

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr