Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η Microsoft αναδείχθηκε ως ο πάροχος software με το μεγαλύτερο αριθμό ευπαθών προϊόντων

Η Microsoft χαρακτηρίζεται ως ο πιο Buggy πάροχος Software! Ξεπέρασε την ΙΒΜ! MicrosoftΗ Microsoft αναδείχθηκε ως ο πάροχος software με το μεγαλύτερο αριθμό ευπαθών προϊόντων για την περίοδο Αύγουστος – Οκτώβρης, ξεπερνώντας την IBM για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το report, σύμφωνα με την Flexera Software.
Η Microsoft χαρακτηρίζεται ως ο πιο Buggy πάροχος Software! Ξεπέρασε την ΙΒΜ!
H εταιρεία ασφάλειας, η οποία αγόρασε τον ...
προμηθευτή vulnerability management Secunia πρόσφατα, ισχυρίσθηκε πως η Μιcrοsοft έχει 12 προϊόντα τα οποία επηρεάζονται από bugs, σε αντίθεση με την IBM που έχει οκτώ.
Αλλά η Redmond έχει την Adobe, την οποία θα πρέπει να ευχαριστήσει για την ώθηση που της δίνει στα «διαγράμματα ευπάθειας», σύμφωνα με τον Kasper Lindgaard, διευθυντή της Secunia Research στην Flexera Software.
«Ο λόγος που τόσα πολλά προϊόντα της Microsoft είναι στις λίστες με τα Top 20 ευπαθή προϊόντα αυτή τη φορά, είναι ότι τόσο ο Μιcrοsοft Internet Explorer όσο και ο Μιcrοsοft Edge «έρχονται πακέτο» με το Adobe Flash, προσθέτοντας έτσι τις 35 ευπάθειες του Flash που απαριθμήθηκαν τον Αύγουστο στα Windows 8 και άνω», σύμφωνα με την δήλωσή του.
«Αυτό σημαίνει ότι για τα συστήματα Windows από 8 και μετέπειτα, οι....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr