Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια βλάπτουν την ταχύτητα του Internet σας!

Internet InternetΗ σύνδεση σας στο Internet ίσως να είναι πιο αργή κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου!

Τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια θα μπορούσαν να προκαλέσουν πιο αργή ταχύτητα όπως προειδοποιεί η Ofcom. Εκτιμάται ότι ως 6 εκατομμύρια σπίτια και γραφεία θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ταχύτητα του Internet γιατί πολλές φορές τα ασύρματα δίκτυα δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά ή έχουν παρεμβολές από άλλες ηλεκτρονικές συσκευές όπως οθόνες για το μωρό και φούρνους μικροκυμάτων και ίσως ακόμα και από...
χριστουγεννιάτικα φωτάκια.
Η δωρεάν εφαρμογή Wi-FI Checker για smartphones και tablets επιτρέπει στους χρήστες να ελέγξουν την ποιότητα του σήματος τους και τους προτείνει τρόπους για τη βελτίωση του.
Η Ofcom κυκλοφόρησε επίσης μια έρευνα σύμφωνα με την οποία περισσότερο από το ένα τέταρτο των κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πολύ γρήγορη σύνδεση με πάνω από 30MB ανά δευτερόλεπτο. Υπήρξε αύξηση σε 7,5 εκατομμύρια νοικοκυριά από 6 εκατομμύρια πέρυσι.
Αλλά η υψηλότερη ταχύτητα Internet είναι διαθέσιμη σε λιγοτερο από 2 στα 5 σπίτια στις αγροτικές περιοχές. Και το 8% των νοικοκυριών, περίπου 2,4 εκατομμύρια δεν μπορεί να λάβει ταχύτητα πάνω από 10MB το δευτερόλεπτο, ποσοστό που αυξάνει στις αγροτικές περιοχές σε περίπου τα μισά σπίτια.
Αυτό συχνά συνέβαινε γιατί τα σπίτια ήταν απομακρυσμένα από το....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr