Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τα μυστικά της Google:18 περίεργα πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει

Τα μυστικά της Google -18 περίεργα πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει [λίστα[Η μηχανή αναζήτησης που έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, έχει και αυτή τα μυστικά της.
Τα παρακάτω 18 πράγματα δεν είναι ευρέως γνωστά για την Google και το πιο πιθανό είναι να μη τα βρείτε, ακόμη και αν τα... γκουκλάρετε:
Το πρώτο όνομα που είχαν σκεφτεί οι ιδρυτές της αντίο για Google ήταν Backrub....

Πρώτος της στόχος δεν ήταν να γίνει ο κολοσσός της διαδικτύωσης,αλλά να πουληθεί στο Yahoo. Ωστόσο τα 3δισ.που το Yahhο πρόσφερε στην Google θεωρήθηκαν λίγα και έτσι σήμερα η επιχείρηση ανέρχεται στα 400$δισ.
Η πατέντα του αλγόριθμου της Google, είναι πνευματική ιδιοκτησία του Πανεπιστημίου του Stanford, στο οποίο έκαναν διδακτορικό οι δύο ιδρυτές της.
Το όνομα Google, προέκυψε από λάθος. Στην αρχή κάποιοι επενδυτές έγραψαν αντί για τον μαθηματικό όρο googol, google και έτσι παρέμεινε το όνομα. Άλλη ιστορία θέλει φοιτητή να γράφει λάθος τον όρο, στην προσπάθεια του να βρει κάποιο όνομα για την εταιρία.
Το ανεπίσημο μότο της εταιρίας είναι “Don’t be evil”, δηλαδή “Μην είσαι κακός!”....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.iefimerida.gr