Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Gadgets που μας λείπουν

gadgets gadgets 


6 gadgets που αγαπήσαμε και μας λείπουν αν και πολλοί ειδικά οι πιο νέοι μπορεί να μην ξέρουν καν την ύπαρξη τους! Η τεχνολογία έρχεται και φεύγει και σίγουρα προχωράει προς το καλύτερο γι’ αυτό μερικά από αυτά τα gadgets εξαφανίστηκαν αλλά σίγουρα τα εκτιμήσαμε!

1.       Αναλογικό τηλέφωνο....


Τις προάλλες μια φίλη μου έχασε τη σύνδεση του Internet στο iPhone μου θύμωσα που έπρεπε να κάνω scroll down στη λίστα επαφών μου για να κάνω μια κλήση. Πώς άλλαξε ο κόσμος! Πάλια για μια κλήση έπρεπε να περιμένεις κάθε αριθμός να γυρίζει περιστροφικά στο dialer, κάτι που δεν αντέχει η σημερινή κοινωνία που τα θέλει όλα στο λεπτό.

2.       Καρτοτηλέφωνο

CACHE_620X620_1_1194779 gadgets
Πρόσφατα σε ένα ταξίδι είδα μια σειρά από καρτοτηλέφωνα και όλοι γύρω τα έβγαζαν φωτογραφία σαν κάτι το αξιοπερίεργο. Στα πιο πολλά μέρη έχουν καταργηθεί τα καρτοτηλέφωνα και η αλήθεια είναι ότι είναι χρήσιμα αν μείνεις χωρίς κινητό!

3.       Φωτογραφική Polaroid

gadgets gadgets

Αυτές οι φωτογραφικές ήταν έργο τέχνης! Αντί να χρησιμοποιεί φιλμ και να πρέπει να πας στο εργαστήριο για να το επεξεργαστείς και να εκτυπώσεις τη φωτογραφία εκεί οι Polaroid έβγαζαν τη φωτογραφία εκείνη τη στιγμή μπροστά σου! Το κακό ήταν ότι οι φωτογραφίες κιτρίνιζαν με τον καιρό αλλά σίγουρα ήταν από τα αγαπημένα gadgets όλων!

4.       Φωτογραφική μηχανή μιας χρήσης

2013112719115736558 gadgets
Μπορούσατε ακόμα και να πάρετε αδιάβροχη φωτογραφικής μιας χρήσης! Φοβερό! Φυσικά μπορούσες να κάνεις μόνο 12 ή 24 λήψεις δεν είχε ζουμ ή ρυθμίσεις για περικοπή εικόνας κι έπρεπε να πας σ’ ένα κατάστημα για να πάρεις τις φωτογραφίες αλλά ήταν η πιο φθηνή λύση για φωτογραφίες που υπήρχε ποτέ στην αγορά!

5.       Βομβητής....


Διαβάστε περισσότερα στο: www.secnews.gr