Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Λάθη που καταστρέφουν την μπαταρία του κινητού

Μοιάζει μία απλή διαδικασία, που δεν μπορεί να βλάψει, αλλά η φόρτιση του κινητού μπορεί να επηρεάσει τη διάρκεια ζωής και την απόδοση της μπαταρίας του κινητού σας.
Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα περισσότερο συνηθισμένα, αλλά και σε μεγάλο βαθμό άγνωστα λάθη που μπορεί να κάνει κάποιος κατά τη φόρτιση του smartphone. Το αποτέλεσμα των πρακτικών που δείχνουμε, ειδικά αν αυτές επαναλαμβάνονται ....
συνεχώς, είναι να μειωθεί σημαντικά η απόδοση της μπαταρίας του κινητού σας.
  1. Φορτίζετε το κινητό στο 100%

Γνωρίζουμε ότι η αγωνία πολλών ξεκινά με το που η στάθμη ενέργειας φτάσει στο 99%. Be cool. Το να είναι συνεχώς φορτισμένη πλήρως η μπαταρία του κινητού σας της κάνει κακό. Η στάθμη μεταξύ 30%-80% θεωρείται ότι είναι η περισσότερο κατάλληλη για τη μακροζωία της μπαταρίας του κινητού σας, μιλώντας για τις καθημερινές συνήθειες. Ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε την πρακτική της καθημερινής φόρτισης στο full της μπαταρίας του κινητού σας το βράδυ.
  1. Αποφορτίζετε το κινητό πλήρως

Πρόβλημα υπάρχει και με την πλήρη αποφόρτιση του κινητού σας σε καθημερινή βάση. Η πλήρης αποφόρτιση ανά δίμηνο, σε συνδυασμό με την πλήρη φόρτιση, μπορεί να boostάρει την απόδοση της μπαταρίας σας. Αν όμως η τακτική αυτή εφαρμόζεται καθημερινά οδηγεί σε μείωση της απόδοση της.

  1. Υπερθέρμανση

Μην ξεχνάτε ότι το smartphone είναι ένας ....

Διαβάστε περισσότερα στο: gr.pcmag.com