Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

Τέλος εποχής για τους YIFY και το YTS


YIFY YIFYΤο δημοφιλές torrent release group YIFY και η επίσημη ιστοσελίδα του YTS φέρεται να έκλεισε οριστικά όπως ανέφεραν αξιόπιστες πηγές στο TorrentFreak. Η απρόσμενη διακοπή λειτουργίας του σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας. Περισσότερες πληροφορίες για τις ακριβείς συνθήκες θα δημοσιευτούν στο άμεσο μέλλον σύμφωνα με το TF.
Όπως ίσως γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι, η δημοφιλής ιστοσελίδα YTS σταμάτησε να λειτουργεί εδώ ....
και δέκα περίπου μέρες.
Σήμερα λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι ήρθε το τέλος της ιστοσελίδα – υπηρεσίας.
Οι πληροφορίες από το TF, αναφέρουν ότι οι ΥIFY και η ιστοσελίδα τους YTS δεν θα επιστρέψουν πράγμα που σημαίνει ότι δεν νέες επίσημες κυκλοφορίες ταινιών YIFY θα σταματήσουν να εμφανίζονται στην ιστοσελίδα τους, ή οπουδήποτε αλλού.
Σύμφωνα πάντα με το TF οι πηγές της είδησης είναι αξιόπιστες, αλλά τους ζητήθηκε να μην αποκαλύψουν όλες τις πληροφορίες ακόμα.
Η είδηση ​​σηματοδοτεί το τέλος μιας αξιοσημείωτης εποχής. Οι YIFY εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή το 2010 και από τότε μοίρασαν πάνω από 6.000 ταινίες.
Η ιστοσελίδα της ομάδας (YTS.to) έγινε πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Νωρίτερα αυτό το έτος οι διαχειριστές ενημέρωσαν το TF που είχαν σχεδόν ένα εκατομμύριο μοναδικούς επισκέπτες τη μέρα, που δημιουργούσαν έξι εκατομμύρια προβολές σελίδων.

Γιατί πέτυχαν οι ΥIFY;....



 Διαβάστε περισσότερα στο: www.iguru.gr