Διαφημίσεις Google

                                  
Η Πύλη Της Τεχνολογίας-Gate Of Tech

Η Πύλη Της Τεχνολογίας: Τεχνολογικά Νέα - Επιστήμες - Μαθηματικά – Πληροφορική - Φυσική – Διάστημα – Βιολογία - Ιατρική – Πλανήτης

pop_up_face

Διαφημίσεις Google

                                  

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

O Μαρκ Ζάκερμπεργκ δέχεται επικρίσεις

FACEBOOK SAFETY CHECKΜετά τη φονική επίθεση που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε μια αγορά της Νιγηρίας το Facebook ενεργοποίησε τη λειτουργία «Safety Check», αφού δέχθηκε επικρίσεις ότι το χρησιμοποιεί επιλεκτικά.Το Facebook ενεργοποιεί συνήθως το στοιχείο αυτό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δηλώνουν ασφαλείς έπειτα από φυσικές καταστροφές, αλλά όχι βομβαρδισμούς ή επιθέσεις.
Το μέσο αυτό κοινωνικής δικτύωσης ενεργοποίησε, ωστόσο, τη λειτουργία του αυτή μετά τις...
αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις την περασμένη Παρασκευή στο Παρίσι, προκαλώντας επικρίσεις από κάποιους χρήστες γιατί το στοιχείο αυτό δεν ενεργοποιήθηκε και για τις επιθέσεις στη Βηρυτό μια ημέρα νωρίτερα. Την ευθύνη και για τις δύο επιθέσεις έχει αναλάβει το Ισλαμικό Κράτος. Τουλάχιστον 32 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 80 τραυματίστηκαν από την χθεσινή επίθεση στη Νιγηρία.
Σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook ο ιδρυτής του ιστοτόπου Μαρκ Ζάκερμπεργκ δηλώνει ότι το στοιχείο «Safety Check» θα χρησιμοποιείται συχνότερα.
«Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα, αποφασίσαμε να χρησιμοποιούμε το Safety Check για τραγικά γεγονότα όπως αυτό», αναφέρει.
Το Facebook ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη λειτουργία αυτή μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι λόγω της μεγάλης δραστηριότητας που είχαν στη συνέχεια οι 1,55 δισεκ. χρήστες του. Οι άνθρωποι στο....

Διαβάστε περισσότερα στο: www.newsbeast.gr